fredag 9. september 2011

Rekreasjonsarbeid 1.


Jeg er satt litt "ut av full drift" for tida, men hadde forberedt meg godt. Før "utkobling" skar jeg massevis av kvadrater, som jeg foreløpig syr sammen to og to av når jeg orker å sitte litt på systolen - som ikke er like komfortabel som stressless-stolen!
I stressless-stolen er bloggtitting en god rekreasjon. Prøver også å lære meg noe nytt jeg kan gjøre med / på bloggen. Nå har jeg klart å legge inn mange sider jeg følger slik at jeg kan se hvem som har publisert og når. Jeg har også flyttet litt om på ting på bloggen min. Små seire for en som ikke leser bruksanvisning!
Har også meldt meg på flere "Giwe away." Det står at man får lodd når man legger seg til som følger. Da lurer jeg på følgende: Er jeg følger når jeg legger deg til på min side, eller når jeg legger meg på som følger på din side? Jeg håper i alle fall jeg har gjort det riktig når jeg ber om lodd.....

Og hva skal det bli av disse 2 1/2 " kvadratene, tro?

9 kommentarer:

 1. Spennende prosjekt da. Du må legge deg som følger på den aktuelle bloggen for å være følger. Håper du snart er i "full drift igjen"
  Ha ei flott helg, enten i systolen eller stresslessen.

  Syklem fra Elisabeth

  SvarSlett
 2. Her var det mykje fint!

  Takk for titten;o)

  SvarSlett
 3. Så mange fargeglade biter, må være en drøm å "leke" med de. Fargeglade stoff og biter har gitt/gir meg energi de siste mnd, kos deg.
  ps! nå har jeg deg på lista

  SvarSlett
 4. Her er du i gang, ja! Det betyr vel at du er oppegående? Og så er du bitt av give away-basillen;) De fleste vil vel at du skal legge deg til som følger inne hos dem - altså klikke der det står "Følg". Sjøl liker jeg ikke helt den "tigginga", men hva gjør man ikke for å skaffe seg et lodd;) Har forresten vunnet en del fine ting på sånne give aways, så det er jo bare å slenge seg med!

  SvarSlett
 5. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min! Moro med messe, ja, og må prøve igjen. Så artig at du også var en av vinnerne til Margits give-away! En fortsatt god helg ønskes fra Siri:-)

  SvarSlett
 6. Hej och tack för besöket på min blogg.
  Insamlingen går till Panzisjukhuset i Kongo som leds av dr Denis Mukwege. Denis Mukwege tilldelades Olof Palme priset 2008.

  SvarSlett
 7. Bloggtittning kan ju vara både rekreation och inspiration! Blir väldigt nyfiken på vad du tänker göra med dina 2½ " kvadrater!
  Kram

  SvarSlett
 8. Så koselig blogg du har, og så masse fine lappearbeider og blomster. Kommer plutselige tilbake. Takk for koselig kommentar hos meg.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for koselig hilsen hos meg!
  Veldig kjekt at du vil være med på give away også, slik at jeg fant den koselige bloggen din.
  Det blir spennende å se hva du skal lage av lappene dine:)

  SvarSlett