søndag 29. juli 2012

Verandakosearbeid

Jeg har bestemt meg for å bruke opp restene som har ukurante fasonger, de som ikke egner seg til å kutte opp i kvadrater eller rektangler fordi de er skeive. Jeg fikk brukt en god del på pute- og dukprosjektet i vår , men det er fortsatt en del igjen. Jeg har også bestemt meg for at det skal være ute-på-verandaen-arbeid, når det er fint vær selvsagt. Framdriften har ikke vært veldig god....... Men de siste dagene har jeg fått gjort litt.
Jeg lager striper, sydd på underlag, og alle fasonger på stoffbitene kan brukes. Jeg bruker min over 30 år gamle Husquarna, for her trenger ikke sømmene være kvartinch heller. Kjekt, for da står min andre maskin og venter nede på syrommet til de dagene det er innesyvær.

Hva dette skal bli!? Si det.....

6 kommentarer:

 1. Så lurt å bare bruke bitene slik de er. Og så kjekt å sy ute! Jeg gjorde det mye før, og har planer om det i morgen;) Er spent på å se hva resultatet blir med deg! Kjekt å ha en gammel og trofast maskin i beredskap;)

  SvarSlett
 2. Jättebra idé att ta ut den äldre maskinen och sitta ute och sy. Härligt! Nu har vi faktiskt haft några fina dagar här också o eftersom vi har semester så gör det inget om det blir flera! Hoppas att du kan sitta ute många fler dagar. Blir kul att se vad du får ihop dina lappar till.
  Kram

  SvarSlett
 3. Skal bli spennende å se hva dette blir. Jeg har ikke sydd over papir enda, men får vel läre meg....
  Vi har hatt ½ dag med sol, men så kom regnet. Godt det er OL på TV....
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Smart å ta med symaskinen ut! Fin måte å utnytte stoffrestene mest mulig på! Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min! :)
  Kos deg med stoffrestene dine!
  Ha en god kveld! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 5. Så deilig å ha en ekstra symaskin til utebruk. Blir spennende å se hva dette blir til slutt.

  SvarSlett
 6. Ser supermysigt att sitta ute och sy!

  SvarSlett