søndag 16. februar 2014

Her er alle ekstragevinstene jeg laget til lotteriet jeg startet opp i min aksjon til inntekt for brystkreftforskning. Det var jo et teppe jeg laget som ga meg ideen til å lage et lotteri i tillegg til utfordringen jeg har hatt gående her på bloggen. Den lokale brystkreftforeningen pluss damer i lappelaget og noen venninner solgte lodd, og vi solgte alle loddene, totalt for 25000 kroner.

Jeg begynte å sy ekstragevinster, først av blokker som var til overs etter teppet, og så av stoff jeg fikk tilsendt fra Margrethe og Grete som ville ta lodd, men bodde langt unna. De sendte meg stoff i stedet for penger, og stoffa ble til løpere. Så etter 7 løpere av de stoffa, tenkte jeg at jeg ville lage 3 til, slik at det ble en ekstragevinst pr. bok. Og det ble det!

Gevinstene er trukket, teppet og løperne er levert til vinnerne og pengene satt inn på kontoen til Kreftforeningen.

7 kommentarer:

 1. Så snill, dyktig og flink du er Grete! All mulig ære til deg. Tenk å lage å mange flotte gevinster da! Og så godt at du har fått hjelp til loddsalg. Så bra at alle loddene ble solgt.

  SvarSlett
 2. Fantastisk at du får til dette; flott at alle loddene er solgt! Glad for at du har fått brukt stoffene mine også og jeg er klar for å støtte aksjonen en annen gang :-)

  SvarSlett
 3. Tillykke, hvor flot, at du har samlet så mange penge ind til kræftforskning. Det er også meget fine gevinster du har lavet. Heldige dem der vinder.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 4. Imponerende innsats Grete! :D
  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 5. Vilket fint initiativ du tagit! jättefina vinster!

  SvarSlett
 6. Så mye flott! Hvilken innsats du har lagt ned. Jeg gleder meg med deg og gratulerer med gevinst i det lille lotteriet mitt! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 7. Så flott! Det ble jo en pen sum til aksjonen. Du har jammen vært dyktig som har fått inn så mye og så mange flotte premier du har laget.

  SvarSlett