onsdag 5. mars 2014

Tusen takk!Min innsamlingsaksjon til brystkreftforskning er avsluttet. Jeg vil takke dere som har bidratt til det endelige resultatet, førtientusensekshundreogtrettini kroner - 41.639 kroner.

Aksjonen ble etter hvert 3-delt:
1) Mine bidrag,som startet med julemessa mi, som ga meg ideen til å gi alt jeg "sparte" ved å sy gaver i stedet for å kjøpe, samt penger som kom inn ved salg av quiltesaker-som ga meg ideen
2) -til å utfordre mine lesere til å bidra i aksjonen ved å sette penger inn på kreftforeningens konto med henvisning til min aksjon. Ca 10 stykker tente på denne aksjonen, og har bidratt med innbetalinger, dratt i gang og deltatt i lotterier og give aways og gitt premier osv. Tusen takk til dere alle sammen!
3) Lotteriet jeg sydde teppe og etter hvert ti løpere til. Her sto den lokale brystkreftforeningen som arrangør, da privatpersoner ikke kan arrangere lotteri.... Her fikk vi inn 25.000 kr. Trekning er foretatt og alle gevinster er levert.

Jeg utlyste en give away på tampen. Vinnerne er trukket og kontaktet, og gavene er på vei. Håper Edny og LisaSol finner anvendelse for gaven på syrommet. De fikk hver sin av de avbildete "sakene:"

6 kommentarer:

 1. Kjempefin innsats, Grete!! :)
  Hjertelig takk for den flotte gaven! Den brukes flittig allerede! :)
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Gratulerer tilvinnere, men mest til deg, Grete ! Fantastisk å ha lest om arbeidet du har nedlagt i prosjektet ditt:-)

  SvarSlett
 3. Gaven var midt i blinken for meg! Kjempekjekk og varig;) Tusen takk! Så flott resultatet av aksjonen ble da! Du har all grunn til å være stolt av deg selv;) Kanskje vi treffes i Kristiansand om et par uker?

  SvarSlett
 4. Gratulerer til verdige vinnere! Og et stort hurra for deg, Grete!! Hvilken innsats! Det har vært moro å følge med dette året! Hilsen Siri

  SvarSlett