søndag 20. november 2011

Familiehelg

Forrige helg var familiehelg = ikke syhelg. Henrik var på overnattingsbesøk, og her prøver han å bli venn med Siljes Bella.Det er trygt med Beste-Gretes fang......
Søndag var det flott solskinn og vi tok en tur på Knutefjell. En liten rast ved Kongensdam, og midt i mot var det en bratt fjellvegg. Rasten ga visst masse energi, for opp der ville Henrik! Og da var det bare for John å følge med.
De kom seg opp, og det var tryggere å gå videre fra toppen enn å gå ned igjen, for det var litt isete steiner. Da var det ikke noe valg for meg, ville jeg ha flere bilder, måtte jeg klatre etter og ta dem igjen.
Det er mye å undres over når en er liten. Så mange farger på fjellet! Og det som er en stor stein for oss er høyt fjell for en som er liten.
Henrik er flink til å gå, og etter å ha gått en lang tur, kom vi ned til Knutehytta, og der smakte det godt med vaffel og juice.
Denne helga har jeg lært å lage sammensatte bilder, etter inspirasjon fra Sølvis blogg, og ved hjelp av John.

5 kommentarer:

 1. Ser at du kosa deg skikkeleg med barnebarnet.
  Flotte bilder frå ein fin tur.

  SvarSlett
 2. Ser riktig så koselig ut :)

  SvarSlett
 3. Trivelig med besøk, sy kan en jo gjøre ellers. Jeg har også lyst til å lage sammensatte bilder. Får ha det på ønskelisten........

  SvarSlett
 4. Det er jo bare så koslig med de barnebarna... livets dessert og de ser ut som dere alle tre hadde en kjempefin dag :)
  For et flott syskrin du har laget !
  Ha en god kveld !

  SvarSlett
 5. Du verkar oxå ha haft det mysigt med barnbarn.. o jag bor inte i Sverige utan i Finland..o lilla jul firar vi här i österbotten...kastar in en liten sak åt barna..Vilket fint syskrin du har sytt.

  SvarSlett