mandag 18. februar 2013

Innsamlingsaksjonen - status.

Jeg har lovet å komme med månedlige statusoppdateringer på innsamlede kroner til aksjonen jeg har utfordret - invitert dere med på.

Saldo 12.02.2013 er kr. 3695 kroner.

Så vi er i gang! Og pengene går rett inn på konto hos kreftforeningen når dere støtter, ikke innom kontoen min. Men dere må altså skrive inn "passord" for at pengene skal registreres på aksjonen.

Jeg vil igjen be dere om hjelp ved å legge "knappen" fra kreftforeningen samt link til mitt innlegg om aksjonen på sida av bloggen, slik Eva og jeg har gjort. Kanskje flere har gjort det, uten at jeg har sett det. Flere har omtalt aksjonen, og det er jeg kjempeglad for! Jeg er helt avhengig av kvinnesolidaritet for at denne aksjonen skal bli vellykket, og jeg har altså stor tro på kvinnesolidaritet!

Jeg velger å sette inn beløpene etter hvert som jeg gir bort gaver. Er redd jeg skal glemme enkelte beløp om jeg venter til desember.....

Dette babyteppet er gave til ei lita jente som blir født hvilken dag som helst nå, og dermed setter jeg inn penger nå. (Blogger vil ikke legge inn bilder, så dere får ikke sett teppet i denne omgang!) Takk for tips om å bruke Crome, Bjørg! Nå kom bildet på plass!

Støtter du aksjonen min? I så fall, på hvilken måte? Noen gjør som meg, andre støtter ut fra antall besøk på bloggen, og andre ut fra sparte penger ved å strikke fra garnlageret sitt.Se linkene i dette innlegget! Skriv gjerne en kommentar om hvordan du støtter, det kan inspirere andre!

Takk for støtte så langt! Ha ei flott uke!

Hilsen Lappe-Grete

4 kommentarer:

 1. Supert!!! Jeg har satt opp alarm på telefonen min hvert kvartal for å sette inn penger. Teller opp gjester da og teller opp regnskap over garnet:))
  Tror jeg har kontroll:))

  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Hei Grete. Så artig at det har kommet inn så mye penger. Jeg har ikke satt inn noe enda, men samler opp. Lurer på å gjøre et fremstøt for å få vervet flere underveis, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det enda. Jeg heier på denne aksjonen! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Fikk tips fra Hilde Quilt om deg og innsamlingen din. Ett fint tiltak synes jeg,slår nok følge :-)

  Mye fint her på bloggen din, flink er du.
  Legger meg som følger og legger inn din blogg på blogglisten min..

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett