lørdag 8. juni 2013

Gaver - og status.

Her er fire kuvertbrikker som var gave til ei venninne som fylte 60 år denne uka. Jeg har sydd med utgangspunkt i "Krokus" i my quilt, men laget en personlig vri.

Mottakeren har flere kyllinger enn de fleste av oss, så da ble det "kyllingmødre" på alle brikkene. Fikk også prøvd den nye maskinen min til noen prydsømmer og start/ stopp-knappen i stedet for fotpedalen. Kjekk til frihåndsquilting!


Så nå blir det penger til aksjonen min igjen!-Se kreftforeningens symbol til venstre om du ikke vet hva jeg snakker om, eller trenger en påminning! Status ved utgangen av mai var 5825 kr. Så bare et lite beløp fra meg denne måneden, altså!
Siri har dratt i gang en støtteaksjon til min innsamlingsaksjon. Anbefaler deg å ta en titt der, og selvsagt håper jeg du vil støtte aksjonen min. Er snart halvveis i aksjonsåret, og det meste av beløpet som er innbetalt til kreftforeningens kontonummer, har jeg selv bidratt med. Men vet flere "sparer" opp beløp, så det kommer nok mer etter hvert!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att det var ett trevligt mönster som Du sytt dessa bordstabletterna i. Ska försöka att "lägga det på minnet" och kanske själv pröva någon gång.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Koselig, fargerik og nyttig gave. Den gleder nok:) Lykke til videre med aksjonen din.

  SvarSlett
 3. Herlige ting i herlig farge du har sydd. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Så friske og fine brikker til din heldige venninne! :)
  Lykke til med aksjonen! Flott tiltak!
  Har betalt inn et beløp. :)

  SvarSlett