onsdag 7. oktober 2009

Julemysteriet

Del 4: Her er gåseflokken! Ser at dette å velge stoff før en vet hvordan de skal kombineres, kan være et sjansespill... Ellers var ventetida lang i morges! Var klar halv åtte, jeg, så det har gått hardt på sjokoladen i dag. Og så er det ikke mer å gjøre i dag på mysteriet! Da har jeg ingen unnskyldning for ikke å stå på sidelinja og heie på fotball-laget nevøen min trener..... Er nok over snitt utålmodig etter å få sydd sammen og se hva det skal bli nå. Men flyvende gjess gjør seg godt! Er imponert over deg, 9na, du kan ikke få gjort mye annet enn å sjekke blogger og kommentere alt som gjøres!
Del 3: Så er bunkene - ovenfor og nedenfor teksten her - kutta ferdige og klare for neste steg. Må bare bli ferdig med hjertet! Er så ivrig at jeg har glemt å spise sjokolade..... Må innrømme at jeg ikke klarer å gjette hvordan dette skal syes sammen til ET produkt. Spesielt disse to store kvadratene på 10 tommer....
DEl 2: Endelig! Det ble ikke mye stitchery her! Er heller ikke helt ferdig med å brodere rundt hjertet på det røde stoffet. Og litt juks med å få stoffet med ferdig hjertemotiv stort nok. Og litt håndsøm for å fylle ut - dekke over annet motiv på quiltemotivstoffet til venstre. --Ja, det ligger an til to stk mysterier! Men jeg har ikke kjøpt noen nye stoff!DEl 1: Så er jeg i gang med å finne stoff til mysteriet! Da jeg satt på jobb, så jeg for meg hvilke stoff jeg skulle bruke, men da jeg kom hjem og begynte å plukke fram, fant jeg ut at det var lite hvitt i de røde, men heldigvis litt mer rødt i de hvite! Men jeg skal ikke handle! Som det framgår av bildene fra syrommet, har jeg stoff i massevis, og målet er å klare seg med det jeg har. Har imidlertid ikke klart å bestemme meg for bunke, så det er kanskje en fare for at det blir to produkter. Tenker broderi på linen eller bomullsstoffet i bakgrunnen, alternativt hjertet foran til høyre. Har ellers noen alternativ i bunken til venstre - det er lite av noen, så den nødvendige mengden avgjør hvilke stoff jeg bruker. Blått innslag - kun i blomsten! Og sjokoladen -- regner ikke med den hyggelige deltakeren med vaflene kommer til mitt syrom. Klar for morgendagens fortsettelse!
9 kommentarer:

 1. Dette skal gå bra!
  Syns stoffene du har valgt ser kjempeflotte ut.
  Sjokoladen har jeg glemt. Den får jeg handle i morgen. Det kan jo komme noen innom :-)
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Dette blir fint!!! Moro!!!

  SvarSlett
 3. Kjempespennende! Skal heie på dere alle sammen siden jeg ikke er med, men har tilbudt meg å steke vafler og servere kaffe;)
  Lykke til!!!

  SvarSlett
 4. Så artige dine ruter ble, spennende dette ,-)

  SvarSlett
 5. Utrolig spennende motiver du har valgt. Kanskje en idé til å lage flere av samme sorten, og nødvendigvis ikke med julemotiv. Lykke til videre!

  SvarSlett
 6. Haha, vent og se, har jeg forresten sagt at det er ett produkt? Jeg har kanskje det? Fint blir det.

  SvarSlett
 7. Kjempeflott:)
  Eg også bestemte meg
  for å bruke det eg
  hadde av stoff,
  og då vart det
  ikkje raudt og kvitt
  hjå meg.
  Det blit spanande å sjå
  kva det blir til slutt:))
  Smil H

  SvarSlett
 8. Jeg må tilstå at jeg har supplert med noe nytt igjen. Hadde ikke noe som passet synes jeg, men det var jo smart med motivstoff. Har ikke det heller, jeg. Har prøvd med stitchery, men det ble ikke bra. Lykke til videre, vi snakkes på tirsdag.

  SvarSlett
 9. Hei - du spurte om motivene mine - de er fra ett mønster fra jordbærstedet, kalt juleposer.

  SvarSlett