mandag 21. mai 2012

Handleskattene

Som nevnt i forrige innlegg, ble det litt handling på Nordisk quiltetreff i helga.
Jeg har en topp nesten ferdig, mangler bare rammer og lukkekanter. Synes disse 2 nyinnkjøpte stoffene passer godt.
Denne fargerike toppen jeg sydde med stoffene jeg vant hos Rosa i vinter - pluss noen til, trenger også avslutning. Kjøpte først det røde med tanke på ramme, men ble så usikker på om det ble for freidig farge. Kjøpte så de to med rosa mønster. Hvilke(t) skal jeg velge? Kanskje en helt annen farge? Forslag mottas med takk!
Stoffene i disse blokkene vant jeg på Nqf sitt årsmøte i mars, og satte i gang å sy blokker uten helt å ha skjønt noe jeg burde skjønt....Men det skal bli noe av dem likevel! Fant i alle fall mange stoff som passer ganske godt.
Alle disse nydelige batikkstoffene trenger noen lyse innimellom, og de fant jeg også i en av alle de flotte butikkene på nordisk.Teknikken jeg ikke skjønte helt fra bildet over, skal prøves igjen....
Ei venninne ønsker seg en smal løper, men jeg hadde ikke så mange farger i den ønskede fargeskalaen, men det også ordna seg i helga!
Jeg kjøpte også nytt kvnivblad til skjærekniven, og det kan trenges når jeg skal til å skjære og sy alt jeg har handlet!
Det de ikke hadde til salgs, var tid til å få alt dette gjort.....
I neste innlegg kommer det litt fra kurset jeg var på.

Ha en flott uke, og hold ut, det er fri igjen neste mandag!
4 kommentarer:

 1. Nu har du fått hem massa material igen! Då är det bara att vässa skärkniven och sätta igång, då! Många härliga tyger fanns det på dina bilder så nu väntar vi med spänning på vad som ska komma ut av det.
  Kram

  SvarSlett
 2. Så utrolig mange flotte stoffer!! Det er jo så moro å shoppe! :)
  Jeg tenker at det ikke gjør noe om rammen blir litt freidig med det røde stoffet, og heller en dusere lukkekant. :)
  Lykke til med valget uansett hva du bestemmer deg for.
  Ha en super kveld.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Jammen har du fått med deg mye fint stoff hjem fra NQT. Når det gjelder den blokken du ikke forsto, kan jeg kanskje hjelpe med en bok jeg har...

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har fått med deg. Synd en ikke kan få kjøpt litt tid, men men.
  Ha en fin kveld.
  Elisabeth

  SvarSlett