lørdag 14. april 2012

Pakke i posten + kreativitet.

I dag kom det pakke i posten! Den var større enn jeg antok den ville være, og jeg klarte ikke vente til jeg kom hjem, men måtte pakke opp allerede i bilen. Så mange flotte stoff! Tusen takk, Rosa! De ble puttet rett i vaskemaskinen, jeg vasker mine stoff før jeg begynner å sy, og mannen ventet utålmodig på at maskinen skulle bli ferdig slik at vi kunne dra på sykkeltur.
Nå er stoffene strykeklare, og jeg kommer nok til å skjære i noen av dem allerede i dag. Noen av stoffene, rad 2, 3 og 4, er en utfordring for meg, det er stofftype og farger jeg ikke har jobbet med tidligere. Men det er jo morsomt å utfordre seg selv innimellom, og jeg har en plan.....Må bare se om jeg har noen ensfarga som passer til.....Gleder meg!
Her lurer jeg på om jeg har vært FOR kreativ!!!??? Trodde jeg hadde skjønt systemet her, og satte i gang! Men blokkene passer ikke sammmen! Klarte til slutt å få til 4 sammensetninger med 4 blokker i hver, etter å ha spretta opp noen sømmer. Tror jeg skjønner hva jeg har gjort feil, og skal prøve igjen! Kanskje med alle de lekre batikkstoffene fra Rosa?

6 kommentarer:

 1. Ej hvor godt at pakken nåede frem så hurtigt - nu er jeg meget spændt på at se hvordan du takler udfordringen med de moderne stoffer!
  Stakkels din mand - at stå og vente på at konen får vasket færdig - at du kan nænne det, Grete *lol*
  Håber cykelturen var fin?

  SvarSlett
 2. Det er lykke det! Kos deg med kreativiteten! :)

  SvarSlett
 3. Så flotte stoffer! Når vi får pakke med stoffer i posten så blir vi som unger på julaften igjen. Spennende å se hva du kommer til å lage. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Åh, du va en af de heldige at vinde hos Rosa. Tillykke med de fine stoffer.
  mvh Esther

  SvarSlett
 5. Härliga tyger och härliga färger! Blir spännande att se vad du kommer att göra av dessa. Blocken du har gjort är så läckra och kommer att göra sig bra när du får till dem. De blir säkert jättebra i batiken. Lycka till!
  Kram

  SvarSlett