søndag 23. desember 2012

God jul!

Med disse nissene som moren min strikket for mer enn 20 år siden - minus to små kjøpenisser- og noen juleblomster, ønsker jeg deg som er innom en riktig god jul!
Jeg håper du er ferdig med alt du ville ha sydd, bakt, vasket, handlet osv, og at du sitter og slapper av og nyter alt strevet!
Selv prøver jeg etter beste evne å leve etter teksten på mitt lille stitchery:"Slapp av, det blir jul uansett!" Sønnen var bekymret da han var på søndagsmiddag for en uke siden. Han syntes ikke det så ut som jul i hjemmet. Det hadde han vel rett i, for alle duker var jo lilla og grønne!
Men i dag er duker og puter byttet ut med mer rødlige farger, og nissene har fått hedersplassen i godstolen,så jeg håper han synes det ser mer "julete" ut nå.
Snøen laver ned, det er skikkelig julekortstemning ute. Koselig å sitte inne og beskue juletreet og juleblomster og kose meg med deilig, varmende te!
Takk for et koselig bloggår! --og koselige kommentarer! Det er alltid spennende å gå på gjenvisitter og se alt det flotte som lages, enten det er søm, strikking eller annet!

Så god jul til deg! Håper du får feiret jula slik du ønsker!6 kommentarer:

 1. Riktig god jul til deg, og tusen takk for koselige kommentarer i året som har gått.

  SvarSlett
 2. God jul og takk for at du har fulgt meg i mitt første år i bloggeverden :-)

  SvarSlett
 3. God Jul på dig Grete!
  Slappna av, det blir Jul ändå! Så sant!
  Kram

  SvarSlett
 4. Ja, nå er det jul her på vestlandet og. Har ikke snø, men det er det i Kbg forstår jeg. Ønsker deg en riktig god jul, og tusen takk for alle koselige kommentarer på bloggen min!

  SvarSlett
 5. -søde nisser, smukke blomster!
  Kære Grete du og dine ønskes en glædelig jul og et lykkeligt nytår!
  kh
  Bente

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig nissefamilie! ... og så masse flotte blomster... Ha en fortsatt God Jul!

  SvarSlett