torsdag 27. desember 2012

Pennal og merkelapper.

Rett før jul kom det ei bildemelding fra niesa mi, hvor hun viste fram det forrige pennalet hun fikk og som nå var veldig slitt.HINT! HINT! Så selvsagt satte tante i gang og sydde nytt, med stoff som sier litt om jentas interesser.
Et spørsmål! Hvor får jeg tak i fine merkelapper til å sy bak på tepper o.a? Jeg tenker ikke på de små som bare har plass til navn og telefonnummer, men de er større og det er plass til å skrive tittel og årstall og de er dekorative. Har du et forslag til hvordan og hvor jeg kan få tak i noe slikt?

Fortsatt fine juledager!

12 kommentarer:

 1. Snille tante svikter ikke:) Det er kjekt å sy til noen som setter pris på det;) Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 2. Sånn skal en ekte tante være! De merkelappene som du søker, finnes i metervare i noen quiltebutikker. Det er en vanlig metervare i alle større quiltebutikker. Jeg mener Lappedilla i Bodø har/har hatt. Ring Hanne! Du kan prøve å søke på "quilting labels" på nettet. Kanskje der også er noen du kan printe ut på overførbart papir og stryke på stoff. Kvaliteten blir ikke like god.

  SvarSlett
 3. Visst är det kul när det man gör blir uppskattat och att man får göra flera! Kan inte hjälpa dig med märklapparna mer än att rekommendera att söka på nätet. Ha en fortsatt fin jul!
  Kramisar

  SvarSlett
 4. Så hyggelig med et slikt oppdrag... Håper du har hatt en fin jul så langt. Ønsker deg et riktig godt nytt år.

  SvarSlett
 5. Flott pennal. Heldig er den som har ei tante som man kan trylle fram sånne fine saker.... Ønsker deg ei fortsatt fin jul. :-)

  SvarSlett
 6. Så fint pennfodralet blev som Du sydde med hundar på. Snyggt, så som Du kviltat, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Veldig fint pennal! Er det eget mønster, eller noe som går an å få tak i for oss som må ha alt inn med teskje når det gjelder søm? :) Ha en fin nyttårshelg! :)

  SvarSlett
 8. Veldig søtt penal! Jeg vil ønske deg et riktig godt nyttår og takk for det gamle "bloggåret."

  SvarSlett
 9. Flott penal! Ja,heldig du som får oppdrag :))
  GODT NYTT ÅR 2013 med masse koselig sying!

  SvarSlett
 10. Så greit å ha et konkret oppdrag og hyggelig at det vi lager blir satt pris på. Det ble et flott og romslig pennal. Godt nytt sy-år.

  SvarSlett
 11. Tusen takk for fine kommentarer på bloggen min. Ønsker deg et riktig Godt Nytt År :-)

  SvarSlett
 12. Kjempefint pennal! Niesa di er heldig som har en sånn snill tante! :)

  SvarSlett