fredag 8. mars 2013

8.mars - og status.

Gratulerer med dagen, jenter / damer!
Vi - og da tenker jeg på oss kvinner i Norge - har det vel egentlig godt! Jeg jobber med kvinner - og menn - fra alle deler av verden, og sammenlignet med en god del andre land, har vi lite å klage over her. Noen så kanskje TV-programmet om kvinner i fengsel i Afghanistan i begynnelsen av uka? Når det er tryggere og bedre i fengsel enn utenfor, er det vanskelig å sette seg inn i situasjonen en del kvinner lever under.


Så til status i Lappe-Gretes innsamlingsaksjon, altså aksjonen jeg har satt i gang for å samle inn penger til brystkreftforskning. Jeg har stor tro på at vi kvinner kan få til noe stort om vi trekker lasset sammen! Så jeg appellerer igjen til mine medsøstre om å legge knappen med link til mitt innlegg om aksjonen høyt oppe på siden slik jeg har gjort, og å støtte aksjonen med penger også. Kontoen er direkte til Kreftforeningen, ikke min.....

Pr. 1. mars er beløpet som er satt inn 4045 kr.

Et bra beløp, men det sier meg også at dette ikke har tatt av på noen måte, for jeg vet jo hva jeg selv har satt inn etter julemessa og salg etter jul. Noen har sagt at de vil holde årsoppgjør og sette inn penger på slutten av året, jeg velger å sette inn etter hvert.

Vil du støtte aksjonen min, og i så fall på hvilken måte?

Jeg tenker på en utlodning blant de som legger knapp,link og info godt synlig på sidebaren, men må tenke litt mer på det, så jeg kommer tilbake med mer info senere.

Ha en flott kvinnedag!

Hilsen Lappe-Grete.

1 kommentar:

  1. Hmm, det var ikke så alt for mye på kontoen. Jeg vet selv at jeg ikke har satt inn så mye - har bare gitt bort en ting i gave. Men jeg skal snart gi bort et sengeteppe - da må det bli et stort beløp. Tror kanskje jeg skal dele det opp litt. Forøvrig vil jeg prøve å reklamere litt mer for aksjonen på facebook. Jeg har reklamert for den i andre fora, men må nok repetere litt.

    SvarSlett