søndag 3. november 2013

Status og restesøm

Status i innsamlingsaksjonen er nå på 9439 kr. Så tusen takk til den/ de som har støtta med beløp denne måneden! Det nærmer seg 5-sifra beløp.......
Da jeg sydde teppet som nå er et utlodningsteppe i aksjonen min, ble det 5 blokker til overs. De har blitt til en løper, og den er trøstegevinst i lotteriet. Enkel quilting med rettsøm.
Det var noen korte,og noen enda kortere striper igjen av jelly rollen, og disse sydde jeg sammen med hvite restestriper. De ble til en liten topp, og den fikk bli en liten løper.
Her ble det bare litt quilting i det hvite stoffet.
Men det ble noen trekanter igjen da jeg laget den lille løperen med spisse ender, og disse ble, sammen med ei feilskåret blokk, til et par grytekluter til hverdagsbruk. Maksimal utnyttelse av jelly rollen.....!
Eva har Vis og fortell- mandag, og jeg anbefaler deg å ta en titt på hennes blogg og de andre som linker der? Mye inspirasjon å hente!
http://bambisyr-evaj.blogspot.no/ er adressen hennes, men klikk på Eva, så kommer du til hennes blogg.

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är fantastiskt att vi kan använda vår fantasi och låta tygerna "gå genom symaskinen" och "komma ut" som något vi inte planerat från början!
  De arbetena som Du visar här, sytt av Dina rester från andra projekt är ett gott exempel på detta.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Hei!Kjempefint alt i sammen,det kaller eg godt utnyttelse av blokker og stoff:-)Supert at det blir penger til forskning og hjelp!God uke,beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Så fin trøstegevinst! Flott å utnytte stoffet :) Lykke til videre med aksjonen din.

  SvarSlett
 4. Flotte resteprosjekt. Det er ingen grenser bare vi bruker fantasien.
  Lykke til vidre med innsamlingen.

  SvarSlett
 5. Tack Grete för du vill vara med och inspirera med din trevliga blogg på Visa och Berätta,måndag!!Bambikram

  SvarSlett
 6. Den jelly roll kunne vist ikke udnyttes bedre. Meget fine gevinster. Meget flot quilting.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 7. Jammen fikk du utnyttet den jelly rollen godt. Flotte ting har det blitt av den. Jeg har levert loddboken videre til Liv, hun er en råselger.

  SvarSlett