torsdag 12. desember 2013

Flott tiltak og status.

Sjekk hvilket fantastisk flott tiltak Edny har satt i gang for å samle inn penger til innsamlingsaksjonen min til brystkreftforskning! Ta en titt på bloggen hennes HER, og se hvilken flott adventskalender hun har dratt i gang på jobben. Snakk om kreativ, initiativrik dame! Så denne måneden kommer hun til å stå for et større beløp enn jeg ligger an til,hun har allerede overført over 2500 kr til kreftforeningens nummer,og det gleder meg utrolig MYE! Så TUSEN TAKK, Edny!
Status pr. 1. des, før siste innspurt, er 9839 kr, så kun mine egne 400 kr. opp siden sist. Er kjempespent på innspurten, for flere har meldt om "opptelling" av sin form for aksjon, så håper og tror på et solid hopp opp på status ved nyttår.
Løperen jeg viser her,er en av ekstragevinstene til utlodningen som også er til inntekt for brystkreftforskning. Hvordan disse stoffene har kommet til meg, skal jeg skrive om i et seinere innlegg, sammen med flere løpere. Regner med en av leserne mine kjenner igjen stoffene.....
Jeg kjenner jo til noen av dere som har fortalt om måter dere støtter aksjonen. Vil gjerne høre om DU støtter på en spesiell måte! Og omtal gjerne aksjonen i din blogg nå i innspurten, og link til mitt innlegg om aksjonen!
Dersom du vil være med på aksjonen, klikker du på kreftforeningens symbol for å finne info. Om du følger etiketten Lappe-Gretes innsamlingsaksjon under innlegget, finner du forhåpentligvis også info.

Og jeg håper selvsagt du vil være med på aksjonen!


Ha en fin førjulstid!

1 kommentar:

  1. Håper sluttresultatet av aksjonen din blir bra. Kjekt å delta, og mange på jobb sier det er et veldig bra tiltak.

    SvarSlett