tirsdag 31. desember 2013

Godt nytt år!

Nytt år,nye muligheter og nye utfordringer!
Årets første utfordring er å sy tepper til teppeaksjonen i NQF. Ei venninne og jeg fikk en bunke stoff av ei venninne i høst, og vi bestemte oss for å sy tepper som varmer til langtidssyke barn.
Et av stoffene er dette fargerike Afrikastoffet. Vi har valgt rolige, nesten ensfarga stoff ved siden av og syr 9-patch.
9-patchen deles i 4,
og så kan vi begynne å legge puslespill! Hvordan skal vi snu og vende på blokkene?

Vil ønske alle lesere og besøkende et godt og kreativt nytt år!
Vil også takke for alle hyggelige kommentarer! Det er så inspirerende å gå på gjenvisitter og se hva som skapes av smått og stort, og noen ganger blir jeg så inspirert at jeg kikker på bildene og lager mitt eget lappearbeid! Er ikke det flott, da, at vi kan inspirere hverandre på denne måten?
Er så spent på avslutningen av aksjonsåret mitt! Klikk på kreftforeningens symbol til venstre om du har glemt hva det dreier seg om! Flere har meldt at de skal holde årsoppgjør, så jeg regner med desember blir en toppmåned! Aksjonen avsluttes 23.januar, da trekkes gevinstene i lotteriet jeg har dratt i gang.

7 kommentarer:

 1. Jo, jag tycker också att det är en fantastisk möjlighet att få "ta del av" vad andra syr och låta sig inspireras av det!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så flott med teppeaksjonen! Og jeg håper kronene ruller inn for aksjonen din! Du gjør mye godt for andre! Riktig godt nytt år, Grete!

  SvarSlett
 3. Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt Syår! :-)
  Kramisar

  SvarSlett
 4. Dette teppet kommer til å varme både hjerte og kropp! Du gjør mye godt for andre, det er sikkert! Det er så artig å følge andres blogger, og la seg inspirere! Det får vi fortsette med i det nye året! Godt nytt år til deg, Grethe!

  SvarSlett
 5. En varm quilt med flotte farger ! Godt nyttår :)

  SvarSlett
 6. Flotte tepper! Og lykke til med aksjonen! :)
  Jeg er imponert over innsatsen din!
  Ønsker deg et godt og kreativt år! :)

  SvarSlett
 7. Hei Grethe. Jeg har satt inn kr. 300 på konto, men er litt usikker på om jeg merket innbetalingen riktig. Hvis den ikke har kommet med så kan du i såfall plusse disse pengene på sluttresultatet. Jeg holder stand enda en liten stund, og prøver meg med et lite lotteri sånn helt på tampen. Artig å følge med gjennom året, og håper det kommer inn litt ekstra nå på tampen. Hilsen Siri

  SvarSlett