onsdag 8. januar 2014

Give away!

Det er innspurt på innsamlingsaksjonen min, og jeg vil gjerne inspirere litt ekstra på tampen!Jeg har noen gevinster på lur, og disse vil jeg trekke blant dere som har støttet /støtter aksjonen med innbetalt beløp.
Å få ett lodd og delta er enkelt: Betal inn ønsket beløp til Kreftforeningens konto 5005 05 11011 og merk med melding "Lappe-Gretes innsamlingsaksjon, brystkreftforskning" i stedet for KID-nr.
Et ekstra lodd kan du få om du lager inspirasjonsinnlegg på din blogg, hvor du omtaler aksjonen og give awayen,og oppfordrer dine lesere til å delta med innbetaling.
Så må du kommentere på min blogg under dette innlegget hvor du gir beskjed om du kvalifiserer for et lodd og eventuelt ekstralodd.

Trekning vil bli etter 23. januar.

Så om du vil delta, ikke nøl, men løp til (nett)banken! - og datamaskinen, ipaden, smarttelefonen....
Har du ikke blogg, men ønsker å delta? Send meg mail på grete.akerstrom@ebnett.no og fortell at du støtter og ønsker et lodd.
Dette teppet er hovedgevinst i lotteriet som er en del av aksjonen. Alle lodd er snart solgt, og beløpet blir da 25000 i loddpenger.

Status for desember var hyggelig! 5750 kroner ble satt inn på Kreftforeningens konto til aksjonen min, og dermed er totalbeløpet 15.589 kroner! Tusen takk til dere som støttet i desember!

Jeg vet om noen av dere som har støttet allerede, for dere har kommentert hos meg eller på egen blogg eller med mail til meg.
Edny dro i gang en meget spesiell adventdkalender, og den innbrakte mange penger til aksjonen. Du har dermed lodd allerede, Edny!
Sirihadde opptelling av sine mange besøkende på bloggen, og dette ga penger til aksjonen, så du har også lodd!
Elisabeth G har spart penger ved å strikke av garnlageret, og hun har strikket mye! Pengene spart har gått til aksjonen, og gir dermed lodd!
Eva S.J.har satt opp fast innbetaling til aksjonen, og det gir også lodd!
Det er flere som har betalt inn, men jeg vet ikke hvem, så om du vil ha lodd, må du altså legge inn en kommentar hos meg.

Jeg håper på et felles løft og super innspurt: "Mange bekker små......" og troen på kvinnesolidaritet lever fortsatt!

Håpefull hilsen fra Grete.

3 kommentarer:

  1. Så bra at støttebeløpet øker! Jeg har ikke fått med meg dette innlegget før nå, men nå skal jeg ile til og føye oppfordringen din til i innlegget jeg nettopp har lagt ut;)

    SvarSlett
  2. Og nåhar jeg oppfordret alle mine lesere;)

    SvarSlett
  3. LisaSol har betalt inn i allefall to ganger. Jeg melder henne på her:-) Hilsen Siri

    SvarSlett