lørdag 26. april 2014

Bilde og dørskilt - ufoer

Det kan se ut som jeg har ligget på latsida - lenge siden forrige innlegg! Men syr og syr, men ikke mye å vise ennå! Står ute på verandaen og skjærer, men har ikke dratt ut symaskinen ennå. Det kommer!
Kun to ufoer som har ligget lenge..... Et dørskilt med majonestubehjerte og et Susan Dalberg-bilde ble ferdige i påsken. Sistnevnte har ligget siden 2009, så på tide å få ferdig!

Tusen takk for alle koselige kommentarer til babyteppet! Og velkommen til nye følgere! Koselig at dere legger igjen spor, så kan jeg også komme og se deres blogger, det er alltid noe som inspirerer!

Ha en fin søndag!

11 kommentarer:

 1. Nydelig naturbilde! Gratulerer med at det er ferdig! :) Flott dørskilt, og så artig at hjertet er laget av en majonestube! :)
  Ha en fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
 2. Du er så flink å gjøre ferdig ting! Fint blir det også;) Jeg har også gått på kurs både med Susann Dahlberg og å sy på majonestuber. Kjempeartig;) Det blir lite gjort med meg for tiden, men får håpe det blir bedre tider snart.

  SvarSlett
 3. Flotte ting du viser frem her , det med at en kan lage noe slikt av en majonestube var helt nytt for meg :)
  Ha en god helg !

  SvarSlett
 4. Vel overstått påske! Jeg er veldig glad i naturbilder, og ditt var kjempefint. Bra å bli ferdig så det får en fin plass på veggen.

  SvarSlett
 5. Waw, hvor er det et smukt billede og fin dørskilt med hjerte i hjerte. Tak for dine svar.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 6. Susan Dalberg bildet er virkelig flott, Grete. Nydelig majoneshjerte også. Deilig å bli ferdig med UFOene. Når jeg tenker etter, har jeg også et Susan Dalberg bilde som bare ligger umontert i skuffen.

  SvarSlett
 7. Eg og har gått på kurs med Susan, kom på at eg og har nokre slike småbilder liggene. Det burde eg ha fått brukt:). Ditt var kjempe fint. Ha ei fin veke,

  SvarSlett
 8. Jag tycker att Din skogsbonad är så vacker och Du har kviltat den så fint.

  Dollandesign

  SvarSlett
 9. Oi så flott skogbilde!! Slik vil jeg også sy!! Har kjøpt meg kompendie til Susan Dalberg men ikke sydd .... Burde det når jeg ser å fint ditt bilde ble.

  SvarSlett
 10. Flotte små bilder/quilts ! Susan Dalberg er populær, ha en koselig vårtid :-)

  SvarSlett