fredag 4. april 2014

Norsk quilteforbunds sy- og årsmøtehelg

Det er allerede 2 uker siden vinterens - vårens inspirasjonshelg! Massevis av flotte tepper på både konkurranse - og medlemsutstillingene, butikker med fristelser, inspirerende foredrag,og ikke minst massevis av hyggelige håndarbeidsdamer! Men det ble dessverre ikke noe av kurset jeg hadde meldt meg på, og det synes jeg var trist!
Søndag var det bloggfrokost med de hyggelige damene du ser på bildet her. Klikk på navnet, så kommer du til bloggene våre! Fra venstre Sølvi, Edny, May Kristin, Anne Marie, Inger Lise, Eva,Grete, altså meg,Grethe og Gudveig.Kjempekoselig å bli kjent med ansiktene bak bloggene som stadig inspirerer! Vi snakket bl.a. om utfordringer med blogger og tekniske ting, og det er helt klart at her er det mange med kompetanse! Timen vi hadde til rådighet, gikk dessverre så alt for fort.
Jeg hadde handleliste! - for å være sikker på at jeg fikk med det jeg trang. Ny skjærematte, nå i str. 24"*36", da den gamle nesten ikke hadde streker lenger på midten. Deilig å slippe å flytte stoffene når jeg kutter! Ny linjal,den gamle knakk!- nåler og spoler, antisklibelegg til linjalene, quiltemønster, og så ble det to blå stoff også
Noen butikker delte ut små gaver.
Noen gevinster ble det også på ringlotteriet.
--og litt av hvert i velkomstposen vi fikk ved innsjekking.

Jeg er egentlig litt, eller ganske godt, fornøyd med at jeg ikke går helt amok i stoffreolene og bare KJØPER! Har mer enn nok, egentlig!

Tusen takk for ei flott helg, både til de som står på for at vi andre kan komme og kose oss ei hel helg, og til alle som ved sin blotte tilstedeværelse og blide, omgjengelige vesen gjør helga koselig, også for ei som kommer alene fra sitt nærmiljø. Ikke noe problem å komme uten syvenninner i slikt selskap!

4 kommentarer:

 1. Du har virkelig holdt dig til det nødvendige :-) Godt gået :-). Fine gevinster og gaver.
  Et tips: Engangsvaskekludene af skumgummi, kan bruges i stedet for color catcher og virker på samme måde.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 2. Ser ut som ei vellykket helg dette. Jeg måtte være hjemme og prioritere flytting, men nå er symaskina endelig på plass igjen.
  Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 3. Er imponert over at du planlegger så godt at du både har liste, -og holder deg til den! Er også imponert over at du stadig reiser selv om andre fra miljøet ikke gjør det. men jeg er enig i at det er ikke noe vanskelig å komme dit alene. Hyggelig å treffe deg igjen;)

  SvarSlett
 4. Quiltedamer er rause og inkluderende damer, så da er det ingen sak å reise alene. Jeg håper å være med neste år. Mange fine ting du fikk med deg hjem, Grete.

  SvarSlett