tirsdag 4. oktober 2011

Litt av hvert.

Pakke i posten! I dag fikk jeg pakke i posten, og det var den flotte sminkepungen jeg vant i give away hos KaDuSei. Nå er det dårlig med sminke hos meg, men jeg skal nok finne andre praktiske og nyttige formål å bruke den til. Så TUSEN TAKK!
En nyttig ting. Jeg har skjønt at også jarekanter må spares på, og her fant jeg en måte å bruke dem på. Da jeg fortalte mannen min hva det er, sa han det var fint jeg kunne sy noe nyttig......... Han synes stort sett løpere og duker ligger i veien på bordet....Men kan du gjette hva denne nyttige tingen er for noe?
Rekreasjonsaarbeid 7. Nå begynner det å ligne noe! Blokka, eller blokkene, det ble 92 stk, er ferdige. Renskjæring av så mange blokker var kjeeeedelig, men nå er det også gjort. Da gjenstår å sy dem sammen!
Innleggene mine vises ikke slik jeg lager dem, og jeg blir litt oppgitt! Jeg legger inn linjeskift etter overskrifter, men det blir borte ved publisering. Jeg velger hvilke ord som skal være markerte og i kursiv, men plutselig er hele avsnitt, eller til og med andre innlegg forandret.... Jeg prøver å redigere innlegga for å rette det opp, men det går ikke. Fikk et tips om hva jeg kunne gjøre, men har ikke fått noe svar på problemene. SUKK! Er det noen som har en supergod forklaring på hva som skjer - eller aller helst hvorfor og hva jeg kan gjøre med det?
Vil takke for alle hyggelige kommentarer jeg har fått. Hyggelig at noen legger igjen spor hos meg, da kan jeg komme på besøk og få inspirasjon i andres blogger også!

9 kommentarer:

 1. Fin sminkeveske du vant! Og ja, den kan brukes til mye annet enn sminke :) Jarekanter har heller ikke jeg tenkt på før, men selvsagt kult å bruke. Gjenbruk! Jeg blir så glad når man kan nytte ting istedenfor å kaste. Heretter så skal jeg spare på jarekantene. Mange fine som går rett i søpla.

  SvarSlett
 2. Gratulere med flott gevinst. Heldig er du. Blokkene er fine, liker farvene du har valgt. Jeg sliter også litt når jeg skal skrive nye innlegg på bloggen min. Har funnet ut at jeg må skrive ferdig alt før jeg legger inn bilder, ellers greier jeg ikke få skrevet under bildene. da blir teksten blå, som en link.
  Ønsker deg en fin dag

  SvarSlett
 3. Hei !
  Tusen takk for at du er med på min Give Away :)
  Fin blogg du har og for en fin gevinst du har fått.
  Fine blokker også!
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Hej Grethe
  Tak for dine søde kommentarer, det er altid hyggeligt at læse. Jeg har kigget din blog flere gange, og du laver nogle rigtig fine ting.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med den flotte gaven! Jeg tror den tingen du har sydd er en koppevarmer. :) Flotte blokker!
  Fortsatt god dag! :)

  SvarSlett
 6. Hej Grete - jeg tror at du har syet et raflebæger (til terninger) til din mand!
  Tak for dine kommentarer - jeg har ikke kunnet lægge kommentarer hos dig i nogle dage. Mit projekt med de trekantede blokke er et Dear Jane-tæppe - prøv at google det.

  SvarSlett
 7. Så smart og dekorativ måte å bruke jarekanter på! Koselig å vinne og en slik pung har mange anvendelsesområder. Blokkene ser lovende og fargerike ut.

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 8. Hei Grete.
  koselig blogg du har, og du lager jammen mye fint. Og fargene du bruker er akkurat etter mitt hjerte.

  Det første som falt meg inn da jeg så jareproduktet, var en kopp for å sette penner og slikt i. ?

  Ha en flott helg.

  Klem fra Linda :-)

  SvarSlett
 9. Koselig sminkeveske du har fått. Blokkene dine blir helt nydelige, blir nesten inspirert til å sy. Jeg holder egentlig på med Dear Jane, men den ligger og ligger. Når det gjelder bloggen, så kan det ha noe med maler og oppsett å gjøre, vanskelig å si, men det skulle jo fungere, håper du finner ut av det, veldig irriterende når det ikke blir som man ønsker.)) Ha en nydelig søndag! Gleder meg ti å se fortsettelsen på blokkene.

  SvarSlett