torsdag 27. oktober 2011

Lukkekanter og strikking

Først: Tusen takk for koselige og oppmuntrende kommentarer på bloggen min! Det er alltid gøy med tilbakemeldinger. Jeg får også innsyn i flotte og inspirerende blogger når jeg går på gjenbesøk. Utrolig mye kreativitet å se rundt omkring: Så TUSEN TAKK! Hjertet under kan symbollisere min takk!
Hjertet er også mine juleforberedelser i år. PUH! Deilig å være ferdig! I mange år har jeg hatt ei fletta kurv i farga kartong til julebrev og - kort. Ikke verdig ei dame med masse stoff og symaskin! Denne kurven er sydd på Over lock - maskin med flott, glitrende tråd. Jeg har lånt maskin, har ikke selv, men har litt - kanskje mye - lyst på en.
Jeg har begynt på et strikketøy, på en MOBIUS. Det er tydeligvis lenge siden jeg har strikket. Strikkepinner kjøpes nå som "byggesett" hvor du selv skrur sammen pinnene. Morsomt strikketøy, jeg strikker bare rett, likevel er halvparten vrang, og jeg strikker både oppover og nedover samtidig, og strikketøyet er "vridd." Har tenkt å ha en del mønsterstrikk med hull etc, men har ikke oppskrift. Tar gjerne i mot enkle framgangsmåter for å strikke mønster.
En hjerteløper til, bryllupsgave, er snart ferdig, mangler litt på lukkekanten. Her går quiltingen diagonalt.
Her er det også lukkekanten som er under arbeid, mange meter - ca 10 - med lukkekant! Jeg har IKKE quiltet teppet selv, det er alt for stort for min lille maskin. Gleder meg vannvittig til å få det ferdig!

8 kommentarer:

 1. Det jeg skrev ble borte gitt.
  Mye forskjellig du holder på med, fint strikketøy. Blir fint å følge med det. Jeg quilter store tepper selv. Ruller teppe inn fra begge sider, fester med knappenål i endene, syr litt buet tversover, slipper litt opp på rullens ene side, ruller tilsvarene på andre. Disse 2 store teppene har jeg quiltet slik.
  http://hildequilt.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

  Lykke til. Ha en fin torsdag. hilde

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koslig kommentar. Jeg er helt enig med deg... vi får aldri så mye betalt for håndarbeidet våres, men vi har noe å glede oss over med alle våres håndarbeide :)
  Det må jeg si... så mye fint du har laget.
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 3. Så fint hjerte du har laget, og hjerteløperen er en flott gave å få. Blir spennende å se teppet ditt, klem

  SvarSlett
 4. Nydelig hjerte! Og flott løper! Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 5. Takk selv for mange koselige kommentarer. Det gjør det moro å blogge! Du er jammen kreativ og lager mye fint om dagen. Selv har jeg lyst til å sy, men kommer meg liksom ikke bort til maskina.. Sånn er det vel i perioder. God helg til deg! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 6. Tittet innom. Mye spennende å se her

  SvarSlett
 7. Strikking også! Mobiusen blir nok deilig å ha rundt halsen til vinteren. Hjertekurven til juleposten er kjekk å ha. Vi sees på kurs til helgen.

  SvarSlett
 8. For en fantastisk produksjon, lekkert hjerte med gulltråd, dessuten nydelige farger. Herlig strikketøy. Flott hjerteløper også! Teppet ser fargerikt ut! Kreativt! Hilsen Kjersti

  SvarSlett