søndag 2. oktober 2011

Løper, pute og rekreasjonsarbeid

Pute og løper. Dette settet laget jeg etter å ha sett meg lei på noen seminolestriper som hadde blitt til overs etter et annet arbeid. Jeg liker å få brukt opp alt. I tillegg hadde jeg to koselige stitcherier som jeg ikke visste hva jeg skulle lage av. Jeg "designet" derfor en løper med utgangspunkt i disse to tingene.
Men det ble mer rester.... - og jeg har vondt for å kaste! Da jeg renkuttet seminolestripene, ble det noen små trekanter til overs. Disse sydde jeg sammen til kvadrater, som igjen ble sydd sammen til en bord. Sammen med stoffrester etter løperen, ble denne puta til .
Rekreasjonsarbeid 6 Nå har de 2-etasjes husene fått selskap av et et-etasjes hus. Nå tror jeg noen får en idé om hvordan blokka blir. Jeg begynner i alle fall å bli veldig god på seriesøm!
Innflyttingsgave. Har ellers sydd en liten gave til ei som skal flytte i egen leilighet snart. Jeg skal vise gaven etter at den er overlevert.

6 kommentarer:

 1. Så fint, og så kreativt å sette sammen rester fra seminole og stitchery, og innflyttingsgaven er rå!

  SvarSlett
 2. Och så fick du löpare och kudde som matchar! Så snyggt det blev. Kan inte lista ut vad rekreationsarbetet ska bli ännu - väntar med spänning.

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper og pute. Veldig lurt å bruke opp restene slik. En har jo nok liggende hihihi det ahr iallefall jeg.

  SvarSlett
 4. Så mye flott du har sydd!
  Gratulerer med den flotte gaven du fikk av KaDuSei!
  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 5. Pute og løper ble kjempe fint. Jeg har også vondt for å kaste stoff. Man kan jo få bruk for det en gang ;0) Ha en fin høstdag. Inger Johanne

  SvarSlett