onsdag 11. juli 2012

---og enda flere---

Rose
Også en frodig blomst, uten navn. den heter prydsvinerot. Takk for hjelpen, Snefrid!
Denne er også navnløs, men kan det være en type akelie? Synes både blader og blomster har noe til felles med akeliene jeg har. I følge Snefrid heter den blå lerkespore.
Peonen min har mange flotte blomster i år. Men er redd regnet drukner dem!6 kommentarer:

 1. Ja,regnet får blomstene i hagen til å virkelig gro og vise sin fargeprakt,flotte bilder av dine:-) Lur idè med lukkekanten på vogntepper!

  SvarSlett
 2. Nydelig den blå blomsten din, lignet på akeleie, men jeg har aldri sett blå akeleier før. Med eller uten navn, nydelig var den likevel!

  SvarSlett
 3. Så frodig hage du har..sukk... Her får ingenting stå i fred, Yatzi spiser opp det meste.. Hun plukker tilogmed jordbærene av plantene!! Hehe.. Jeg har aldri sett en hund som plukker jordbær.
  Her regner det skikkelig i dag, så det blir en deilig innedag med håndarbeid. :)
  Jeg tror jeg blir veldig fornøyd med symaskinen min. Jeg skal gi deg tilbakemelding når jeg har sydd litt mer, men tror jeg kan si allerede nå at den og jeg kommer til å bli veldig gode venner.. :)
  Jeg fikk også en knallpris på den, så det startet veldig bra.. hehe.. :)
  Ha en super dag!!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 4. Nydelig blomsterprakt hos deg! Og jeg kan fortelle deg at den lilla stauden er prydsvinerot, og så er du også eier av blå lerkespore, altså ikke akeleie. Er helt sikker, for jeg har begge i min egen hage.
  Håper du får nyte hagen din masse i sommer :o)

  SvarSlett
 5. TAkk for hjelpen med navn, Snefrid! Jeg tenkte jeg skulle se på din blogg, men finner verken blogg eller mailadresse til deg, bare profil med bilde og blogger du følger, og litt om deg selv.

  SvarSlett
 6. Fine blomster du har. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min :-)

  SvarSlett