torsdag 19. juli 2012

Takk, og litt håndsøm

Først, tusen takk til dere som ga meg en stemme på helgas konkurranse på quilting gallery! Det var mange rørende, triste, oppmuntrende historier og utrolig mange flotte bidrag, så det er godt det er mulig å stemme på mer enn et bidrag!

Ellers foregår det lite på syfronten for tida, derfor bilder av tidligere arbeid.
Ei brikke fra et kurs i håndquilting for noen år siden. Det blir nok ikke noe dobbelt sengeteppe med håndquilting fra min hånd, men jeg har i alle fall prøvd teknikken....
Rosa, jeg lovet å blogge litt hardangersøm: Mine hardangersømsgardinkapper, som min mor broderte til meg da vi flytta inn i huset vårt for 25 år siden, er jeg veldig glad i. De skiftes aldri ut, men "bestemmer" andre farger jeg bruker i stua.
Grunnen til "sytørken" er at jeg har pusset opp stua. De "trehvite" veggene var ikke så hvite mer, stua var blitt veldig mørk. Nå er det i alle fall lyst og fint, og fargen passer for en stoff- og sygal, den heter nemlig "bomull."
Denne løperen broderte jeg for maaaange år siden, den var del av en 4H-oppgave.

Ha en fin dag, du som er innom bloggen min!
3 kommentarer:

 1. Så kjekt det blir å pynte opp i ei "ny" stue da;) Vi har igjen å male tak, vindu og lister, men så var det å komme igang da.. Nydelig hardangersøm;)

  SvarSlett
 2. Hold da op hvor er de flotte dine gardinkapper!! Sikken et arbejde din mor har lavet der til dig, utroligt! Det er så dejligt at se når den slags håndværk virkelig bliver brugt og som jeg kan se det, så passer kapperne virkelig fint i dit hus:-)
  Jeg har aldrig set hardanger broderet med flere farver og rosa er jo en favorit her:-)
  Jeg skal også male lidt i min stue men jeg skal lige finde min 'male-mojo' først - den er ikke så stor som den har været men det er skønt når alt er nymalet. Herligt med en 'bomulds'farve!

  SvarSlett
 3. Jag gissar att stugan kändes som ny igen efter målningen. Det brukar vara ett bra sätt att fräscha upp. Passande namn på färgen också. Gardinkapporna är helt underbara och med min favoritfärg - rosa. De passar sååå bra.
  Kram

  SvarSlett