søndag 30. september 2012

Løpere og dørskilt.

Endelig har jeg fått ferdig løperne som nesten ble ferdige på syhytteturen for to uker siden.
Denne er sydd til ei venninne, så den skal nok ikke pryde kroken med denne stolen. Er det forresten noen som kjenner til denne stolen/ stilen, og kan fortelle meg noe om den?
Har jeg gått amok med japansk bretteteknikk og håndsøm!? Niks, dette er en kjekk linjal som gir flotte og like "båter" eller "lauv" eller hva man vil kalle formen, og de applikeres på bakgrunnen. Jeg har sydd som "jukse-japansk" bretteteknikk.
Denne løperen skal også gis bort.

Dollan viste sitt skilt til toalettet. Har jeg blogget mine dørskilt. Det ene er til toalettet, og dekoren er baksiden, innersiden, av ei majonestube. Det andre, grytekluten, er til syrommet mitt, og det er et "gullstoff" i hjertet.

God søndag til dere som titter innom! Og takk for alle koselige kommentarer!

12 kommentarer:

 1. Artig gjenbruk av majonestuba, jeg er litt hekta på slike ideer for tida:) Ha en flott høstsøndag, jeg skal plante tulipanløk. (Rådyra må ha mat til våren hihi)

  SvarSlett
 2. Det er flott med fantasi. Bölgende löpere, og "falske" japanske firkanter.
  Skiltene var veldig söte. Majonestube???
  Ja, hvorfor ikke. Ha en god söndag du også.

  SvarSlett
 3. Åh, vad jag gillar den vit-blå löparen! Den är helt i min smak. Den andra är också toppenfin men den vit-blå känns väldigt ny i utformningen och känns spännande.
  Majonästub?????
  Tror att det kräver en förklaring, kanske?
  Kramisar

  SvarSlett
 4. Jättefina löpare! Jag har provat bägge teknikerna och de är så roliga att göra!

  SvarSlett
 5. Nydelig blå og hvit løper. Ble litt nysgjerrig på den linjalen ja....

  SvarSlett
 6. Det är väl skönt när man fått sytt färdigt ett arbete. Antingen kan man börja använda det eller ge bort det sydda. Den linjalen som Du använder så att det liknar japansk vikteknik verkar spännande. Jag gillar att sy på maskin och är inte lika road av att sy för hand. Så kul det var att se hur Dina dörrdekorationer ser ut. Spännande med insidan av en tub! Tack för tipset och tänk vad man kan lära sig av varandra!

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Dette her ser avansert ut! Artig å lære nye teknikker. Ønsker deg ei fin uke! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 8. Skønne løbere. Den japanske foldeteknik ser applikeret ud, er det sandt.
  Fine dørskilte. Har du været på kursus hos Pelse Asboe ?, hun kan også lide at lege med mayonaissetuber.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 9. Hei Grete. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Prøvde å sende deg e-post, men fikk bare feilmelding. Gleder meg til vestlandstreffet. Har dere østlandstreff hos dere på østlandet? Ihvertfall er det trivelig med sy-hytteturer. Ser du lager mye fint. Ha en fin uke. Bestiller fint vær på Kbg neste uke jeg!

  SvarSlett
 10. Kjempefine løpere.
  Likte godt stilta dine. Har lenge tenkt jeg skulle prøve majonestuben. Den ligger der vaska og fin. Kanskje jeg skal prøve i helga.

  Astrid

  SvarSlett