søndag 9. september 2012

Mer rester+ strikking

4,5"-rester var det ikke mange av, biter på den størrelsen regnes ikke som rester, tydeligvis..... -og mange av dem tror jeg at jeg har fått, det var ikke "mine" farger i det hele tatt..... De som var, ble i alle fall sydd sammen til 3 9-patchblokker, delt på midten begge veier, blanda og sydd sammen igjen. Men ikke det helt store resultatmessig!
Jeg skulle prøve det nye skjærehjulet, det skjærer sirkler, og da jeg hadde noen stripesett, brukte jeg dem til "forsøket." Etter å ha strøket på vlisofix, skar jeg sirkler og ringer. Disse ble så lagt på og applikert på med tungesting og maskin. Løperen ble vel en hverdagsløper....
Et lite trekantsjal har jeg strikket meg, akkurat stort nok til skuldrene og nakken. Garnet kjøpte jeg på Kjerringtorget på Nesbyen, det er håndfarget merinogarn. Starta med tre masker og la ut ei maske på slutten av hver pinne, og strikka så lenge jeg hadde garn. Ingen rester her, altså!

God søndag til alle som titter innom!

10 kommentarer:

 1. Det var jo kjempestilig! Jeg har også slikt utstyr (selvfølgelig...., kjøper og glemmer;( Takk for at du minte meg på det! Deilig med noe som varmer over skuldrene nå fremover;)

  SvarSlett
 2. Det 'resteteppet' ble kjempelekkert! Sirklene gjorde virkelig susen her :-)

  SvarSlett
 3. Hei og god søndagshilsen!
  Du har virkelig fått det for deg å bruke av restekorga.Du er kjempeflink,og flotte produkt blir det utav det:-)Men du skulle ha slete hadde du vore hos meg og skulle brukt rester til det var lite igjen.Du hadde ikke fått brukt nye stoffer på Ca.1 år,tror eg,ja megateppe i så fall!
  Helsing Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Det ble kjempetøft!! Så flink du er til å bruke rester..Jeg er ikke så flink til det.. Hmm.. Må kanskje ta meg selv litt i nakken.. :)
  Sjalet ble lekkert, det er så greit med sånne små sjal, jeg har flere og jeg bruker de støtt og stadig, deilig med litt varme i nakken. :)
  Ha en super søndag og en fin uke..
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 5. Grete - din cirkelquilt er bare super!
  Jeg er overbevist om at der sidder en "moderne" quilter indeni dig, som gerne vil ud:-)
  Jeg er helt enig med Gudveig - cirklerne gør suset:-)

  SvarSlett
 6. Jag tycker att Du sytt en fin vardagslöpare. Det var effektfullt med cirklarna som Du skurit ut och sytt på.

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Løperen er flott, sirkler må nok jeg også prøve meg på en dag....

  SvarSlett
 8. Jeg synes det ble veldig fin effekt med sirklene applikert på. Nydelig fargesammensetning ble det også.

  SvarSlett
 9. -jeg synes at din löber er meget fin!
  kh
  Bente

  SvarSlett