søndag 2. september 2012

Mord

Dette var sommeren da mordersneglene, brunsneglene, gjorde sitt inntog i hagen min, og de gjorde meg til morder, sneglemorder! Jeg har ikke så mange som jeg leser i enkelte hageblogger at andre har i sine hager, men jeg er på sneglejakt morgen og kveld, og "fryder" meg like mye for hver jeg finner: Det betyr 3-400 mindre neste år.... De formerer seg jo med så mange etterkommere, sleipingene! Men hvor gjemmer de seg om dagen? Graver de seg ned, eller..? Georginerøttene skal spyles reine før de lagres i kjelleren, jeg skal ikke ha snegleklekkeri i kjelleren min!
Det er ikke mye nytt som blomstrer nå i september, bare disse to. som jeg ikke husker navnet på.Den venstre heter "Duehode, " sier Lisa
Ha en fin søndag, og takk for hyggelige kommentarer! Takk også til dere som er på besøk uten å legge igjen spor, hyggelig med besøk, men jeg blir litt nysgjerrig på hvem dere er, hva slags blogg dere ev. har. Jeg liker å komme på gjenvisitt, og på den måten oppdage nye blogger og få mer inspirasjon selv.

8 kommentarer:

 1. Nydelige blomster!
  Forstår godt at du jakter på de sleipe uhyrene - det er kjedelig når man ikke kan få ha hagen i fred for dem! Her er foreløpig 'bare' de små grå sneglene, men jammen klarer de å spise opp masse blader. Grrr...
  God jakt!

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster! Du er ikkje aleine som er "snilglemorder" eg har plukka hundrevis iløpet av sommaren. Lurte på om eg skulle la dei få overta Hagen etter ferien. Dei var tilogmed i krukkene mine! Ha ein fin søndag ettermiddag!

  SvarSlett
 3. Vilka fina blommor du har kvar ännu! Men när du berättar om sniglarna så är jag glad att man inte får sådana på balkongen.;-) Tycker att de är sååå läskiga.
  Kram

  SvarSlett
 4. Synd du er plaget av brunsnegler! Lykke til! :)
  Blomsten til venstre er jeg ganske sikker på heter duehode.
  Ha en fin kveld! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 5. Snegler er noe skit. Har dem heldigvis ikke Limhamn, enda. Hilsen fra et varmt Bangkok.

  SvarSlett
 6. Kjedelig å få disse monstersneglene i hagen. God jakt.

  SvarSlett
 7. Så koselig å se blomstene dine:-)
  Ja,virkelig ufyselig med brunsneglene. Vi har tatt 2 her i hagen,så de er her jo!

  SvarSlett