mandag 1. april 2013

Log cabin


Jeg har sydd mange slike blokker, og nå er flere topper ferdige. Men jeg er så i tvil om hvordan jeg skal quilte. Stramme linjer, in the ditch, over motivene i midten eller ikke, myke linjer....???? Tar gjerne i mot råd, gjerne med henvisning til bilder som viser anbefalt quilting! Håper noen kan gi råd!

Kos deg på årets siste påskeferiedag!

6 kommentarer:

 1. Hei!Kjempefin blokk,og så var den grønn,er visst svak for den fargen.Eg hadde quiltet med overtransportør først in the ditch rundt omgangene på log cabinblokkene,så alt var fast.Så hadde eg tatt frem stoppefoten og laget puslespillmønster rund midtmotivet,så det hadde komt berdre frem.Liker det enkle best:
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Fine log cabin blokk. Eg liker enkel quilting best:). Ville følgt stoffstripene i blokkene. klem

  SvarSlett
 3. Flott, vårleg blokk. Det er noko eige med Log Cabin.... Eg skal ikkje gje meg ut på å gje deg quilteråd, for quilting er ikkje mi sterke side.

  SvarSlett
 4. Log cabin er og blir en fin og anvendelig teknikk. Fine farger du har brukt. Quiltingen kommer litt an på hva det skal være mener jeg, -om det er slumreteppe, duk, løper eller grytekluter. Men uansett så er jeg veldig glad i frihåndsquilting da:)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Eg lar leken fortsette Pay it Forward med mine 2,og du kan vente deg en gave fra meg innen 1.april 2014
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 6. Hva med å bryte opp det strenge, kantete med buede former - hva med sirkler? Jeg har også sett stramme log cabin blokker quiltet i crazy log cabin stil eller 4 buer fra midten ) ( (parenteser oppe, nede og på begge sider) akkurat som quilting på japansk bretteknikk (kan sees på bloggen min - en av mine seneste UFOer).

  SvarSlett