tirsdag 16. april 2013

Pakke!

I dag kom det pakke i posten, og det var den passe rampete engelen med blomsterlenker i hendene og "blåveis" på øyet,men likevel med et freidig blikk på omgivelsene, dansende, men likevel med beina godt plassert på bakken, som kom.
Margrethe, med bloggen Quiltegleder, ga pungen som en give-away som skulle trekkes blant de som støttet min kreftinnsamlingsaksjon i en bestemt periode. Dessverre - for aksjonen- var det bare jeg som meldte at jeg satte inn penger på kontoen i den perioden. Men heldig for meg, for den engelen falt jeg pladask for! Jeg er ikke noe "englemenneske" når det gjelder himmelske engler, men jeg har veldig tro på de jordiske, de som gjør noe for andre, stiller opp, gir det "lille ekstra" enten det er privat eller i jobbsammenheng!

Jeg ut- og oppfordrer deg stadig til å bidra til at denne aksjonen blir en suksess! Aksjonen går hele 2013, og foreløpig har jeg bidratt med det meste av beløpet selv. Hver gang jeg gir bort noe selvsydd, eller selger noe, settes penger inn på kreftforeningens konto 50050511011 med meldingen "Lappe-Gretes innsamlingsaksjon, brystkreftforskning" i meldingsfeltet.

Og jeg er optimist, jeg tror på kvinnesolidaritet!

3 kommentarer:

 1. Nydelig denne engelen, ja! Kjempebra prosjekt du har dratt igang. Og så bra at det er bra med deg! Regner med at flere deltar etter hvert. Noen er kanskje like treige som meg. Men det skal bli:)

  SvarSlett
 2. Nydelig engel..
  Bra prosjekt :-)

  SvarSlett
 3. Jeg glemte helt bort denne give awayen. FÅr skylde på påsken, men jeg satte inn penger i perioden og kunne ha vært med. Som sagt, jeg har laget et fast trekk hver måned, for jeg selger ikke noe. Det er også lite jeg gir bort. Aksjonen din er så viktig at jeg vil støtte på min måte. Lykke til Grete.

  SvarSlett