fredag 16. september 2011

Japansk bretteteknikk.


På årets årsmøte i NQF gikk jeg på kurs i japansk bretteteknikk og håndsøm. Det frista ikke å dra med maskin på tog og fly til Tromsø. En liten - kanskje egentlig stor - utfordring, da jeg er veldig glad i å bruke symaskinen! Men dette var kjempegøy, det kunne jo bli så mange morsomme effekter alt etter om vi brukte ensfarga, stripesett med 2 eller 3 striper til blokkene. Jeg har valgt ganske enkelt mønster, men synes effekten ble fin!

Baksiden fikk jo også mønster.
Brikka er laget slik at den passer på en gammel vaskekommode.

7 kommentarer:

 1. Den er jo kjempe fin, farvene du har valgt gjør at mønsteret komme flott fram. En ser stjernene fint.
  Ha en flott helg

  SvarSlett
 2. Så stilig brikke. Likte fargene veldig godt.
  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 3. Så fin fargekombinasjon og fin brikke du har laget. Jeg lærte på siste quiltemøte å lage sånne ruter med bare 3 sømmer på symaskinen, veldig kjekt ,-) Det krever litt størrelse på rutene. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Kjempefine !! Har også lyst å lære dette etterkvart :) Tusen takk for kommentar inne hos meg..eg får ikkje svart deg fordi du er no-replay blogger...se gjerne i venstre hjørne på bloggen min for å endre det - ønsker deg en supersøndag :O)

  SvarSlett
 5. Den var veldig fin Grete! Mange sting..... ;)

  SvarSlett
 6. Den är såå fin! Visst är det rogivande att sy för hand emellanåt! Allt behöver ju inte gå så fort, alltid. Den är ju lika fin på baksidan. Du har valt så läckra färger, som kommer fram så fint.
  Kram

  SvarSlett
 7. Superfin! Morsom teknikk som er fin å ha med seg på reiser. Jeg har flere liggende, men vet ikke hva jeg skal bruke dem til. Har også brukt dem som glass brikker.

  SvarSlett