mandag 19. september 2011

Rekreasjonsarbeid 3.

Det går framover med lappene mine! Nå har de tre kvadratene fått følge av en trekant. Så hva slags blokk blir det, tro?
Jeg har også sydd ei lue til en ny liten verdensborger. Jentefarger har jeg ikke sydd mye klær av tidligere, som mor til to gutter var ikke rosa så veldig i skuddet.
Modellen min var av det tålmodige, rolige slaget.....
Mønsteret er i denne boka. ( Beklager dårlig bilde, får ikke tatt nytt da boka er lånt bort.) Dere som har levd ei stund, kjenner kanskje boka og har kanskje sydd barneklær etter mønster herfra. Jeg sydde en del herfra da guttene mine var små.

8 kommentarer:

 1. Ser ut til at du har sydd masse lappar, men eg anar ikkje kva slags blokk det blir. Eg kjem til å følgje spent med, for det var nokre friske og flotte stoff du har i arbeid. Lua var no kjempesøt og det med rosa kjenner eg til...

  SvarSlett
 2. Fin lue du har sydd. Herlige farver du bruker i det du holder på med. Blir spennende å se hva det blir. Ha en flott dag.

  SvarSlett
 3. Så fine hus, blir spennende å følge med på hva det blir ,-) Fin lue, regner med den sitter godt på. Gamle mønstre er gode ,-)

  SvarSlett
 4. Så mye spennende du syr. Vidunderlig lue! Spennende hva det blir av blokker med firkanter og trekanter. Herlige farger. Jeg ser at det er i ferd med å bli hus!!

  SvarSlett
 5. Hei. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :0) Nå fikk jeg jo sjansen til å besøke deg også.Så utrolig flink du er med quilting. Skulle ønske jeg kunne det jeg også. For meg går det mest i enkle lapper som blir til tepper. Har meldt meg inn i husflidlaget her jeg bor og håper jeg møter noen som kan lære meg litt. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Inger Johanne

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at du vil være med på blogglotteriet mitt! :)

  Fin lue og den boka ser kjent ut ja. Mener svigermor hadde denne og brukte den da våre barn var små og det er 20 år siden!

  Spennende lappeprosjekt, må følge med å se hva det blir. :)

  SvarSlett
 7. hej-- ja det skulle man kanske få ta på sej.. en flytväst..haha.. nå den hålls väl flytande.. det tar ju bara 4½ timme. men sen skall jag köra lite mera än 140 km.. jättefin mössa du ha sytt.o duken oxå!!

  SvarSlett
 8. Kjempesøt lue! Du får sy i litt større størrelser også;) (Nei, tenkte ikke på meg...)

  SvarSlett