fredag 2. september 2011

Spisebrikker


Jeg hadde så mange blå 2,5"-biter, så jeg fant ut at jeg kunne bruke noen av dem til spisebrikker til meg og mannen. Det minka jo ikke veldig mye i den blå haugen, men det gjør noen ganger godt å bruke rester. Brikkene har ligget under mannens tallerken i to uker, og han har ikke "sett" dem, i alle fall ikke kommentert dem.......

6 kommentarer:

 1. De spisebrikkene har herlige farver. Trenger farver som muntrer oss opp nå som høsten kommer. Du har masse annet fint her på bloggen din. Nå legger jeg meg til som følger og på blogg listen min.

  SvarSlett
 2. Så fine spisebrikker. God helg.

  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Tusen tack för din fina kommentar på min blogg! Jag får lov att säga detsamma - du gör jättemycket fina saker som känns väldigt inspirerande och jag kommer gärna tillbaka till din blogg.
  eva

  SvarSlett
 4. Så superfina brikker. Äsch....karlar ser inte sådana ting som spisebrikker :o)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du lager, likte godt de hjerte stictheriene. Tusen takk for koselig kommentar, fine blomster hos deg. Skal komme stekere tilbake på blomstersiden til neste år.

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Takk for koselige "fotspor" i bloggen min. Det var noen flotte spisebrikker du hadde sydd. Håper du snart er tilbake i full fart igjen. Legger meg til som følger hos deg - vil gjerne følge med på det fine du lager. :-))

  SvarSlett