torsdag 29. september 2011

Søm og sol!

En flott torsdag!
Jeg hadde besøk av ei venninne på syrommet i dag, med symaskin og stoff. Vi starta å sy oss syboks. Det er mye arbeid, men blir sikkert bra til slutt. Jeg fikk quiltet alle yttersidene. Etter syøkta gikk vi oss en tur i skogen, fantastisk deilig og varmt. Nesten ikke hatt det så varmt tidligere i sommer! Deilig! Rekreasjonsarbeid 5.
Nå har "husa" fra tidligere fått en "etasje" til. Hvordan blir blokka til sist, tro? Ei barnelue til.
Jeg fikk en kommentar fra Pia etter forrige luebilder. Hun syntes jeg skulle sy i større størrelse. Jeg hadde ikke mønster i hennes størrelse, men håper denne lua kan passe til tulla hennes.
I mangel av en jentemodell, er en fjern slekting av forrige modell avbildet med lua. Også en rolig type....

6 kommentarer:

 1. Utrolig å få tid til en skogstur på en sydag! Sydagene går jo så vanvittig fort.. Nok en søt lue på en sjarmerende modell! Siri:-)

  SvarSlett
 2. Härligt med en sydag! Ska ha en sådan imorgon och det ser jag fram emot. Men jag tror inte att vi hinner med någon tur i skogen. Är väldigt nyfiken på ditt rekreationsarbete - vad ska det bli till slut!
  Kram

  SvarSlett
 3. Høres så hyggelig ut å kunne være to på sy-rommet.Og en skogtur igår måtte jo passe perfekt etersom gradestokken passerte 20+. Skulle ønske jeg kunne quilte som deg. Ønsker deg en fin helg. Inger Johanne

  SvarSlett
 4. Blir spennende å se hvordan sy boksen blir. Fine stoff du har valgt ut til den. Lua er søt, skjønner ennå ikke hva prosjekte skal bli. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 5. ja vi kan åka till Australien tillsammans..men ännu har jag inte kollat om jag vann nått.hihi, det får bli till imorgon för nu skall jag krypa i sängens.

  SvarSlett
 6. Da mitt bloggproblem oppsto i går, fant jeg fram engelsken min og sendte en mail til Google. Like etterpå fikk jeg en kommentar på bloggen, med hjelp. Regner med det var fra Google. Kommentaren var på norsk. Kanskjedu kan bruke den kontakten for ditt problem?
  Du finner henne her: http://treeped.blogspot.com/2011/10/hvordan-finne-tilbake-til-gammelt.html
  T´s Creations ser jo ut (fra bildet som er knyttet til hennes blogg), som hun kan ha noe med Google å gjøre.

  Lykke til!

  SvarSlett