torsdag 22. mars 2012

VÅR. gjenbruk og mobiletui

På mandag fant jeg blåveis på mitt "hemmelige" blåveissted. Jeg nyter dem helst på stedet, men 5 fikk bli med hjem til snapsglasset.
I hagen stikker det også opp noen vårtegn, en krokus - men flere kommer, 2 snøklokker og jammen har blåveisen spredd seg og EN titta opp midt inne i ei anna planta. Det gjelder å glede seg over de små tinga!
Noen bloggere er flinke gjenbrukere! Men hva er det som er gjenbrukt her, i de flotte motivene på brettet, bokmerket og veggpynten? Noen forslag?
Mannen kjøpte seg ny mobil og ønsket seg etui. Det skulle være enkelt, ikke lukkemekanisme, og slik ble det. Han ble fornøyd!

8 kommentarer:

 1. Åh, blåssippor - hjälp vad romantiskt! De är så söta och så sällsynta. Maken fick sig ett snyggt mobiletui - men den mittersta bilden får du hjälpa mig med för jag vet inte vad som är återbrukat.
  Kram

  SvarSlett
 2. Hm, jeg er jo veldig gjenbruksaktig, men denne klarer jeg ikke. Men at motviene er flotte - det ser jeg! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 3. Hei
  Gamle steinrissinger,slik de malte på steinalderen.Ligner mye på Afrikansk mønster også.Stempelmotiv vi får kjøpt i dag til kortlaging.Kan hende?!Ha en fin helg:))
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Herlig! Godt at mannen også kommer med ønsker :) Det er vår, og jeg nyyyyter det!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. Blåveis er så vakkert og jeg er enig i at de er finest der de står. Så bra mannen ble fornøyd med mobiletuiet for det var fint. Jeg må også melde pass på gjenbruksbilder. :)

  SvarSlett
 7. Blå anemoner, allerede. Bakken er genbrug, som er blevet malet med de flotte motiver. Jeg tror ikke der laves bakker af mahogni nu om dage.
  fint maskulint stof til manden din.
  Hilsen Esther

  SvarSlett
 8. ÅÅÅ... det er så deilig med vårblpmster og den tiden vi går inni nå :)
  Det må jo være brettet som er gjenbruk!
  Mannen ble fornøyt tenker jeg :)
  Ha en god påske :)

  SvarSlett