onsdag 14. mars 2012

Vårtegn og NQF-årsmøte

Et sikkert vårtegn er når snøklokkene titter opp av is/ snøkanten. Det ER ei som har våget seg fram, det er håp!
Et annet sikkert vårtegn er NQF sitt årsmøte. Gleder meg, og regner med å treffe mange bloggvenninner på bloggtreff og kurs og andre treffpunkter i løpet av helga!Gleder meg til hele helga, gå på utstillinger, i butikker, treffe kjente og ukjente, jeg reiser aleine! - bli inspirert Vi sees kanskje!

7 kommentarer:

 1. Härligt med sådana vårtecken! De står där så blyga och späda.
  Kram

  SvarSlett
 2. Herlig når vårtegnene dukker opp. Jeg og gleder meg til treff på lørdag, vi treffes der.
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Jeg bor jo så nærme - bare en time med toget. Men allikevel skal jeg ikke. Men gjett om jeg er frista! Har fryktelig lyst til å se utstillingen og alle butikkene da! Så en skal aldri si aldri. Kos deg masse!

  SvarSlett
 4. Hei
  Ja vi treffes,har meldt meg på bloggforum,kom med:))Reiser også alene fra Lofthus,men vi skal nå ikke sitte alene i hver sin kro,nei da vi kommer i prat!Vi er en egen rase på slike samlinger.Gleder meg masse,må de her to dagene gå fort på jobb!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg til å treffe nye quiltere og bloggere;) Håper jeg treffer deg også;)

  SvarSlett
 6. Va härligt tyg!!!Ja min mössa är krokad..el va det nu heter.. virknålen har "krokar" i båda ändarna.. o då man virkar tar man ner genom hela.. då ser det ut som om det va stickat.. ganska kul..men man ska nog se efter för det blir lätt fel. ha en bra dag.

  SvarSlett