søndag 27. mai 2012

Godtepose og bloggvenninnetreff

Velkomstpakka på Nordisk quiltetreff inneholdt litt av hvert hyggelig!Et Quiltemagasin og et dansk quilteblad, mønster og flott sytråd, og i tillegg litt reklame. Alt lå i et svart handlenett med logoen til NQT.
På lørdag traff jeg også en quilter som jeg har blitt kjent med i blogglandia. Rosa kom alene til utstillingen, og jeg var også alene. - Vel, mannen var med til Danmark, men han er ikke så interessert i å gå på utstilling og kommentere og beundre quilter.... Rosa og jeg fikk et par hyggelige timer sammen! Etter en kaffe - tekopp og litt bli-kjentprat,- og praten og bli-kjent gikk veldig lett!!- gikk vi runden på utstillingen. Veldig hyggelig å gå sammen og se på alle de flotte quiltene som var utstilt, og å diskutere med ei dame som skjønner seg på hva som ligger bak av arbeid og innsats! Morsomt også at vi likte en del av de samme teppene!Takk for koselige timer, Rosa, håper vi treffes igjen!

Fortsatt god pinseferie!

2 kommentarer:

 1. Heldige du som har vært på quiltetreff - og til og med fått deg ei ny venninne. Kjenner at jeg nesten blir litt misunnelig her jeg sitter. :-)) Velkomstpakken var jo riktig fin - så nå regner jeg med at du blir superinspirert til å produsere ved symaskinen. Her nord er det i hvert fall vær til å være inne - jeg holder på å sy ei reisemappe. Kjøpte stoff og mønster da jeg var i Trondheim i 17. maihelga.

  Ønsker deg ei fortsatt god pinse!!

  SvarSlett
 2. Tak i lige måde Grete!
  Det var utrolig hyggeligt at møde dig og udveksle meninger om hvad vi syntes om.
  Og så skal Grete's mand ha' ros - han gik rundt og fotograferede alle quilts så vi kunne hygge os;-)
  Hvis du kommer til næste års NQT træf så ses vi! Jeg har fået blod på tanden:-)

  SvarSlett