søndag 21. oktober 2012

Kurver

Jeg er i kurvhumør for tida. Jeg har nemlig et problem, "alle" kommer med dongeribukser til meg, og nå må jeg redusere lageret, for dongeri fyller mye i skapet. Kurvene er kjekke til oppbevaring av mange småting, til alle laderne vi har til mobiltelefoner, ipad osv, tyggispakker, .....

Det er fortsatt "rosa" måned, så klikk på den rosa "knappen" til venstre, og legg gjerne knappen på din egen blogg også!

13 kommentarer:

 1. Kjempefine og praktiske kurver! Fin måte å få brukt olabukser på!
  Ha en fin søndag! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. Kjekt å ha slike kurver, og dongeri gjør vel kurven ekstra stødig:)

  SvarSlett
 3. Det var en smart ide, at bruge cowboybukser ( hedder det dongeri eller ola bukser på norsk), til kurve.
  syhilsner Esther

  SvarSlett
 4. Ojdå, så många små korgar Du har sytt. Jeans är ju ett bra material och korgarna blir ju lite stadigare också. Eller hur? Korgarna är ju bra "gåbortpresenter", tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Kurver er praktisk!. Jeg sydde mange i vår, men ingen i dongeri. Det er jo faktisk en god ide, jeg har også mange liggende.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Flotte kurver! Det er en typisk kjekt-og-ha-ting, de kan brukes til så mangt. :o)

  SvarSlett
 7. Kjempefine kurver. Slike er kjekke å ha

  Astrid

  SvarSlett
 8. Flotte kurver med dongeri! Smart med sakseetui også! Har nå aldri sett inni majones og kaviar tubene, men det skal jeg jo så snart som mulig!! Det blir fine hjerter ser jeg. Koste med også med blomstene dine :-)

  SvarSlett
 9. Hei Grete. Så fine kurver du har sydd! Dongeri fyller opp, ja, men det hjelper litt å dissekere dem før de havner i skapet. Bare litt, altså:-)

  SvarSlett
 10. Disse kurvene er veldig kjekke til ting og tang og det beste av alt; veldig dekorative. Fine om julegaver også, så nå har du reddet julen i år.

  SvarSlett
 11. Slike kurver er flotte å gi vekk. Ifjor ga jeg vekk mange med bilde av huset til mottakeren. Litt personlig vri. De blir nok ekstra stødige med ola-stoff. Hvis du vil bli kvitt mer ola-stoff: jeg har sydd en veske med det og bomullsstoff. Ligger på bloggen min.

  SvarSlett
 12. Så flotte kurver du lager. Tror sannelig jeg får prøve noe sånt jeg også ! Mye fint på bloggen din

  SvarSlett