fredag 26. oktober 2012

Problem og stoffbutikk

Først et spørsmål: Er det stoffbutikk i Kragerø? Jeg har ikke funnet noen på nett eller gule sider, men.....

Jeg har datatrøbbel! Jeg prøver og prøver å legge inn kommentarer hos dere, men får skrevet noen ord, og så får jeg ikke skrevet mer, og i alle fall ikke publisert! Dvs.noen kommentarer går bra, andre ikke: Hvorfor? Jeg kommenterer bare fra Ipad, kan det være problemet? Noen som kjenner til dette, og ev. vet hva som kan fjerne problemene? Jeg vil altså gjerne kommentere hos dere, men får det altså ikke til?

God helg til dere alle!

3 kommentarer:

  1. Butikken i Kragerø ble nedlagt for en stund siden, har jeg nettopp fått høre. Håper du får orden på dataen din; det virker bra for meg å lese bloggen din ihvertfall :-)

    SvarSlett
  2. Hei. Jeg kan nok ikke hjelpe deg, men det var mange med samme problemer en stund (men det er nesten to år siden nå). Butikk i Kragerø har jeg ikke greie på, men Sissel, på blogg har nettopp, eller skal snart, åpne butikk i Skien. Det er kanskje ikke så veeelig langt unna? Siri:-)

    SvarSlett
  3. Hei Grete. Jeg har også hatt trøbbel med å kommentere fra iPad. Vet ikke hva som skjer, men det stopper opp midt i en setning. Frustrerende.

    SvarSlett