søndag 14. oktober 2012

Sakseetui

Tirsdagens lappemøte i Sølvtråden lappelag hadde sakseetuier og andre småting på programmet. Jeg har laget meg etui med plass til 3 sakser, og det er et resteprosjekt - igjen. Jarekanter denne gangen......Jeg har prøvd å bruke så mange som mulig av sømmene jeg har på maskinen.
Jeg har sydd de forskjellige delene med hver sine farger. Om du tror jeg er fri for stoff og derfor syr av jarekanter, tar du feil. Jeg har antakelig mer stoff enn jeg klarer å sy opp..... Og det er jeg vel ikke alene om, eller?

Har du ikke klikket deg inn på den rosa knappen til venstre? Da anbefaler jeg deg å gjøre det, og legg gjerne knappen på din egen blog også!

9 kommentarer:

 1. Stilige sakseetui;) Man kan bruke de minste bitene til slike prosjekter;)

  SvarSlett
 2. Virkelig lurt og så artige :)
  Ha en fin ukestart :)

  SvarSlett
 3. Synes jeg tar vare på det meste, men jarekantene har ikke fått bli. Hvem vet, kanskje en gang. Sakseetuiet var i hvert fall praktisk.

  SvarSlett
 4. Det blir så härliga färger när man syr med stadkanter - och dina saxetuier är jätteläckra!
  Kramisar

  SvarSlett
 5. Smarte sakseetuier. Nej du er bestemt ikke alene om at have lagret fyldt. Planlægger at blive 200 år, så jeg kan bruge så meget så muligt op ;-)))
  syhilsner fra Esther

  SvarSlett
 6. Jag har inte sytt något av stadkanter ännu, men kanske i framtiden. Extra kul att Du sydde ihop dem i de färgerna de hade.
  Grete, om jag ska vara ärlig; så har jag förmodligen mer tyg här hemma än vad jag kommer att behöva, även om jag blir långt över hundra år!

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Sakseetui var smart, det skulle jeg hatt til den skarpe saksen jeg har med meg rundt. Morsom vri med jarekanter. For mye stoff? Med tanke på hvor lite jeg syr for tiden, tror jeg at jeg har for sånn ca resten av levetiden. :)

  SvarSlett
 8. Så fine sakseetuier dere sydde. Det ble en morsom effekt med jarekanter. Synd jeg måtte jobbe.

  SvarSlett
 9. Kjempefine etuier til saks! Sikkert lurt å bruke jarekanter til dette, tenker på den skarpe spissen på saksa .. og jarekanter tåler vel litt mer enn vanlig stoff.
  Klem Lisa

  SvarSlett