søndag 28. oktober 2012

Løpere

Helgas resultat, 3 løpere fikk lukkekanten sydd ned under seminar i helga. Jeg følger veldig godt med når jeg har noe i hendene under kurs og seminar, og veldig kjekt å kunne gjøre 2 ting på en gang.....
Løperne er ikke like lange, det bare ser sånn ut. Mye juks man kan gjøre i "photoshop." Løperne ble så store som stoffene tillot. Lilla er ei vanskelig farge å fotografere, det hadde kanskje vært bedre å fotografere utendørs i dagslys.

Takk for svar om butikk i Kragerø, Grethe! Jeg rakk nok ikke noen butikk der uansett i helga, seminarhotellet lå ikke nær byen.

Det er fortsatt rosa måned,så klikk på den rosa knappen til venstre om du ikke allerede har gjort det!

6 kommentarer:

 1. To ting på en gang er veldig kjekt;) Og da ser det ut som du er klar til advent;) Løperne var i alle fall fine!

  SvarSlett
 2. Tre ljuvliga lilafärgade löpare har Du sytt, ser jag. Mycket fina. De glittriga tygerna ser härliga ut, tycker jag. Så jag kan väl förstå att Du vill utnyttja allt tyg.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Kjempefine løpere. Det kjekt å gjøre to ting på en gang, men det er da vi damer flinke til.

  Astrid

  SvarSlett
 4. Så fine løpere. Kjekt å kunne gjøre to ting samtidig.
  Ha ei fin uke.
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. Hei!
  Flotte løpere du har sydd! :o)
  Jeg ser at du også synes prising er vanskelig.
  Nå har jeg, tror jeg, opprettet en gruppe på FB som heter "oss sydamer i mellom". Dette blir mer som et prøveprosjekt siden jeg aldri har gjort dette før. Søk opp gruppa og bli medlem, så ser vi hva som skjer. :o)

  SvarSlett
 6. Flotte, lilla løpere. FIne til advent. Jeg har også noe av motivstoffet. Kanskje jeg fikk en ide jeg også! Takk for inspirasjonen.

  SvarSlett