mandag 25. juni 2012

Løsningen

Jeg har løsningen på grått og vått vær! Mandagens vær var ikke noe å skryte av, med mindre du bor i en ørken og trenger vann! Styrtregn, takrennene klarte ikke å ta unna så det fosset over!

Men heldigvis har jeg ei alternativ sol, så nå skal den få hedersplassen inne!

Og så har jeg noen lukkekanter som skal syes på. Nyttig arbeid, samtidig som beina holdes varme. Så la det regne.......


Ha en fin dag, enten du har det vått eller tørt utenfor vinduene!


6 kommentarer:

 1. Så koselig skrevet! FLOTT SOL! Og jeg tenker det blir flotte arbeider.) Alltid noe man kan gjøre inne.))) kjersti

  SvarSlett
 2. Jeg har en alternativ sol jeg også.. :) Min er fra ferie på Rhodos for noen år siden. Det gjør virkelig ingenting at slusene åpner seg, så lenge en har noe å pusle med inne.. :) Kos deg med lukkekantene.. :)
  Ha en flott tirsdag. :)
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Gjør det beste ut av det, er en god holdning;) Vi har hatt det fint nå, men i dag er det grått. Så da kan jeg få gjort noe viktig, -altså sy;) Og det skal bli premie i blogglotteri;)

  SvarSlett
 4. Det er en av fordelene vi som syr har, egentlig er det aldri dårlig vær for oss. Plasker det ned ute, sitter vi inne med sytøy og maskin. Er det flott vær ute flytter vi ut.....
  I dag ser det ut som om vi har ute vær.

  SvarSlett
 5. Vi har definitivt innevär her nede. Det er grått og surt, og rett som det er kommer det ei regnskur. Tenk hva skulle vi har gjort uten lukkekanter?
  Takk for trivelig kommentar for mine knall blå sokker. :-)

  SvarSlett
 6. Så flott ei sol du har. Ja, vi må ta det været vi får, uansett sol eller regn. Her i nord har det vært lite varme, så det blir god tid til både sying og kortlaging. Viktig å kose seg og gjøre det beste ut av dagen(e). Det er alltid noe å ta tak i - og noe som er kjekt å få gjort ferdig.
  Nyyyt sommeren - både ute og inne!!

  SvarSlett