fredag 15. juni 2012

Verandablomster

Endelig litt sol-mellom regnbygene! Sitter på verandaen med ipaden og får plutselig en ide om å prøve å ta bilder med den og lage innlegg med den også.
------ Det gikk å ta bilder, men ikke å få dem lagt inn på bloginnlegget. Når jeg trykker på bildesymbolet, blir alle de andre symbolene også merket, og jeg kommer ikke inn på noen av dem. Hmmmm, her er det visst mer å lære!

Litt mer å undres over: I alle Give aways er et kriterie for å få lodd, at man legger seg til som følger av bloggen. Men hva skjer når man har lagt seg til som følger? Jo, bloggeieren får et høyere antall følgere. Noe mer? Jeg ser ikke automatisk hva som skjer på den bloggen likevel, gjør jeg? Det er vel først når jeg legger en blogg på min bloggliste at jeg kan følge med på hva som skjer og se nye innlegg? Og litt av vitsen med å følge noen, er vel å se hva som skjer og få med nye innlegg. Mulig det er noe jeg ikke har skjønt her, med det å være "følger." Kanskje noen kan hjelpe meg med forklaringer her.

Takk også for interessante svar på mitt hjertesukk om skjeve stoff. Veldig mange har vært inne og sett på innlegget, så det engasjerer kanskje flere. Av svarene ser jeg at vi har litt forskjellig praksis og holdninger til skjevheter og vasking.
Jeg vasker alle mine stoff før vask, spesielt med tanke på allergi, krymping og overfarging. Jeg klipper av hjørner og trekker ut tråder så en side blir trådrett. Så bløtlegger jeg stoffene noen minutter før de puttes i maskinen og selvsagt vasker jeg bare samme farge i en vask. 40grader og skånsom sentrifugering. Jeg putter ofte i colour catch- kluter, fargen på dem sier meg noe om mengden overskuddsfarge, og om stoffene bør vaskes flere ganger. Jeg stryker ikke før jeg skal bruke stoffene, men bretter dem pent og legger i hyllene sammen med andre stoff i samme farge.

Og nå blir det spennende:Kommer dette innlegget på bloggen, eller......

4 kommentarer:

 1. Hehe.. Kjenner meg godt igjen med det å lære mer ang Ipaden.. :)Sitter og knoter til tider, men går stort sett greit.
  Og har tenkt det samme som deg. Litt av poenget må vel være å kunne få med seg det som skjer på bloggen til den man følger?
  Kan godt hende vi har gått glipp av ett eller annet på veien her.. :)
  God helg...:)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 2. Hei. Du akn følge med på bloggene via oversikt som står oppe på høyre side på din blogg. Jeg har oversiktpanel som en favoritt/bokmerke her på min pc. Når ejg vil se hva som skjer i bloggverden går jeg inn der, da kommer de bloggene jeg følger opp der. Bruker den oftere enn at jeg går inn på min egen blogg for å se på andre blogger. Håper dette er skrevet så andre kan forstå....
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Hei
  Eg har ødelagt bloggere som eg følger med på-på siden som viser på bloggen min.Men når eg logger meg inn,kommer alle de eg følger med på opp,og da trykker eg meg nedover for å se siste nytt,noen svarer eg,andre ser eg innom,men da vil eg si eg er en god følger.Det går litt tid,men kose/avslappningstid.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Hei! Det gikk en stund før jeg også forstod forskjellen. Men dersom du velger utforming øverst til høyre (du må være innlogget), kan du deretter gå på oversikt øverst til venstre.Litt nedover den siden kommer du til din leseliste. Da ser du et utsnitt av hver blogg du er følger/medlem av. Vil du se nærmere på noen av dem, er det bare å klikke på overskriften, og lukke når du er ferdig.
  Det er en raskere måte å se gjennom nye innlegg på. Jeg er både følger og har lagt på bloggrullen min de jeg vil følge med, så bruker jeg det som passer best. Håper du forstår hva jeg mener;)
  Jeg skal ha en give away, men venter så lenge følgerfunksjonen min er borte. Håper dette problemet ordner seg snart! Ser det er mange som har mistet følgerbildene sine, og bare får opp en feilmelding;(

  SvarSlett