søndag 3. juni 2012

Ferie og fingerbøl

Det har vært ei uke med lite kreativitet, men med masse aktivitet! Vel 320 kilometer på sykkelsetet i vakker natur, godt vær, opp til 35 varme, deilige grader- og noen få timer med regn og torden. Hvor jeg syklet? Det framkommer av innkjøpa langs ruta:
Jeg handler ikke mye på tur, men i noen år har jeg kjøpt fingerbøl på steder jeg besøker. Koselige minner! - og så tar de ikke stor plass, verken i bagasjen eller hjemme!
Vi var så heldige å treffe på torsdagsmarkedet i en av byene vi overnattet, og der var det jammen stoffbod også! Et flanellsstoff med babymotiv og sommerlige stoff med marihøner i 4 forskjellige fargekombinasjoner fikk bli med hjem.
Jeg har en plan for marihønestoffene....
På grunn av problemer med å gå for mye for tida, satt jeg og passet sykler mens de 4 andre i reisefølget mitt var rundt på slott og i byene og opp på utsiktspunkt. Jeg bestilte meg en kopp te eller et glass vin, nøt folkelivet og satt med broderiet jeg vant på NQT. Mønsteret heter "Colourful cobblestones." Men ordet "cobblestones" har fått et helt annet innhold for meg etter denne sykkelturen: Deler - heldigvis veldig korte - av sykkelrutene var nettopp cobblestones, og ikke søte, små som vi har noen steder i byen min, men større og ikke så jevne. IKKE behagelige å sykle på, der ble snittfarta heller lav....
Det går ikke fort med broderiet, det er små korssting!
Jeg hadde vært uheldig med den ene boka jeg kjøpte med fra Gardermoen, den fenga ikke, så jeg måtte ha noe lesestoff til hjemturen. Fant dette quiltebladet, så selv om språket voldte problemer, var det mye fint å se på og la seg inspirere av.

Takk for besøk og hyggelige kommentarer siste uka! Jeg har ikke fått til å besøke alle på blogglista denne uka grunnet ferie, men kommer sterkere tilbake etterhvert! Ha en fin søndagsettermiddag og ei fin juniuke!


7 kommentarer:

 1. Det lyder som en herlig ferie - og hvem kan ikke li' at brodere eller sy lidt selv om man er på ferie?
  God ide med fingerbøllene - små og søde minder lige til at putte i lommen:-)
  Det farveglade broderi er lige mig!

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har hatt en fin ferie. Litt fikk du med deg da. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 3. Høyrest ut som om du har hatt ein fin ferie. Sprekt i alle fall. Masse flotte fingerbøll har du fått med deg heim også...

  SvarSlett
 4. Hørest ut som du har hatt en flott ferietur til tross for ujevnt sykkelterreng. Morsomt å veldig greit å samle på fingerbøl, får i alle fall ikke overvekt på bagasjen. Kjempefint broderi og praktisk å ha med i bagasjen.

  SvarSlett
 5. Høres ut som du har hatt en fortreffelig tur. Artig at du også samler på fingerbøller. Jeg også :) Masse fine hagebilder hos deg. Det blomstrer nydelig. Lykke til med broderiet!

  Ha en fortreffelig dag!

  KariLklem:)

  SvarSlett
 6. Så flink du er, som sykler så langt! :)
  Flotte fingerbøl! Det er sikkert koselig å ha noen sånne småting å spare på. Kjempesøte de marihønestoffene!
  Ha en koselig helg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 7. Det lyder, og ser hyggeligt ud. Og du var så heldig vinde noget på NQT. Nogle gangen er det ærgerligt at man ikke lige kan kende folk fra bloggen, for vi har jo været der på emme tid, it jeg var der i 3 dage:-) ha' en dejlig week-end

  SvarSlett