lørdag 23. juni 2012

Sommertur med lappegruppene mine

Forrige tirsdag hadde Sølvtråden lappelag sommertur til Quiltefryd i Tønsberg.

Vi inviterte også med den andre gruppa jeg er med i, Fiskum, så 17 damer ble inspirert, handla stoff, tråd,linjaler og annet nytt og nyttig, og som avslutning på kvelden koste vi oss med mat på Esmeralda nede på brygga.
Dette lille håndsømsarbeidet fikk vi etter å ha sett en video med Sue Daley, hvor hun viste håndsøm og mange flotte tepper.
Jeg handla litt stoff og tråd, og ei pakke med vatt, blanding av silke og bomull.

Som takk for innsatsen som leder i Sølvtråden,fikk jeg denne flotte stoffpakka med tråd. Det skal nok bli noe fint av stoffene, men ikke riktig ennå. Har litt mange ufoer nede i hulen min, de må bli ferdige først - tror jeg....


Takk for koselig tur til alle som var med, og god sommer!

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig tur ni har varit på och fina saker fick ni handlat också! Låter så mysigt! Du fick en jättefin present - kanske något för höstens sömnad - när alla ufo´n är avklarade ;-)
  Kram

  SvarSlett
 2. Det lyder utrolig hyggeligt!
  Nej hvor jeg lo af parkeringsskiltet - det er god humor *lol*
  Flotte stoffer du fik købt dig og så glæder jeg mig til at høre om vattet. Jeg har læst at silke og bomuld skal være utroligt dejligt at håndquilte i.

  SvarSlett
 3. Likte skiltet!! Tenker de hadde ein flott tur sammen - iallefall ser det ut til at du har fått kjøpt mye fint ;O) Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Den som kunne ha vært med til Tønsberg! Jeg hadde ikke tid til EN butikk der jeg var. Det var bare jobb, jobb og atter jobb.

  SvarSlett
 5. Så fint o härligt tyg o tråden oxå.. det hittar du säkert nått fint att sy av.

  SvarSlett